Neler Yeni

F**irl r**packs.site güvenilir mi?

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
işim olmadığı için bazı oyunlara para veremiyorum bu siteden indirsem sorun yaşar mıyım? çook küçükken farklı türk sitelerinden korsan oyunlar indirmiştim ama yıllardır böyle bi şey yapmıyorum dediğim gibi artık oyunlar çok pahalandı param yetmediğini burdan indirmek istiyorum, ve nasıl indireceğimi öğretebilecek biri var mıdır?

quartle

80+ Gold
onlarla uğraşmak yerine benim tavsiyem 20tl ye satılan steam hesaplarından alman olur şahsen ben çoğu oyunu öyle alıp bitiriyorum kafa rahat oluyor

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onlarla uğraşmak yerine benim tavsiyem 20tl ye satılan steam hesaplarından alman olur şahsen ben çoğu oyunu öyle alıp bitiriyorum kafa rahat oluyor
nerden alıyorsun söyleyebilir misin

Saturn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Satürn
Hiç bir şey olmaz.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
nerden alıyorsun söyleyebilir misin
ben itemsatış üzerinden alıyorum.Satıcı soruyorsan en iyisi GamesBazaar kod felan beklemiyorsun discord botu sana kodu yolluyor.

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben itemsatış üzerinden alıyorum.Satıcı soruyorsan en iyisi GamesBazaar kod felan beklemiyorsun discord botu sana kodu yolluyor.
o tür sitelerde kayıt olmak için tc istiyorlar diye biliyorum bi ara bakmıştım, artık ortalık o kadar kötü insan dolu ki tcmi vermek istemiyorum ne yalan söyleyeyim. evet belki sadece tcm ile bi şey yapamazlar ama insanın güvenesi gelmiyor işte, ve 1500tllik oyunları 20 50tlye neden satıyorlar onu da anlamadım ordan da bi endişe düşüyor

quartle

80+ Gold
o tür sitelerde kayıt olmak için tc istiyorlar diye biliyorum bi ara bakmıştım, artık ortalık o kadar kötü insan dolu ki tcmi vermek istemiyorum ne yalan söyleyeyim. evet belki sadece tcm ile bi şey yapamazlar ama insanın güvenesi gelmiyor işte, ve 1500tllik oyunları 20 50tlye neden satıyorlar onu da anlamadım ordan da bi endişe düşüyor
hiçbir sıkıntı olmaz gamesatıştan alıyorum genelde 1500tl lik oyunu 20tl den 500 kişiye sattıklarını düşün öyle kar ediyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

hesaplar zaten aile modunda kütüphane dışı bir yere erişimin yok oyuna girebiliyosun sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ömer
Gel ben sana vereyim kardeş
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtemsatış ve gamesatış sitelerinde büyük satıcıyım
Merak etme hehçrhangi bir virüsolmuyr
Steme girip indiriyorsunuz

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Tekin Ayber
windows kullanıyorsan full bilmem ne indir adı altında açılmış sitelerden eğer bi şey indirirsen mutlaka ama mutlaka, sana garanti veririrm ya virüs ya trojen bulaşır. windows yarın öbürgün bi anda hatalarla dolar, çöker veya işlevsiz kalır.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Tekin Ayber
Şunu da ilave edeyim, o tür sitelerin çoğunda tarayıcılara bulaşan zararlılar vardır, zaten kendilerinden bi haberler, siteleri bile açınca virüs yayar, bulaşmamak lazım.

orijinal sitesi normal de güvenilir tabi benim ne param var ne de sistemim kaliteli o yüzden risklere karşı pekte önlem almıyorum ama yine de sisteminiz iyiyse tavsiye etmem

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
o sitelerde ilan sarmak için tc istiyor, alırken herhangi bir onay yapmana gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,537
Üyeler
170,379
Son üye
ERTUHUKL
Top Bottom