F/O Superonline Kutusu

Aynısı bize de geldi. Millenicom kullanıcısıyım. Şimdi ben millenicom müşterisi olarak fiber altyapı kullanabilecek miyim? Süperonline'a geçmek istemiyorum çünkü taahhütlü. @Mehmet Yılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bizde aynı şekilde geçen ay geldi tüm mahalleye boruları döşediler. bu haftada boru içinden fiberleri geçirdiler. önümüzdeki haftalarda da tek tek binalara kutuları koyup dairelere fiber çekecekler.

Vodafone net kullanıyoruz. vodafoone superonline altyapısından hizmet verebiliyor.
aynı zamanda millenicomda superonline altyapısından hizmet veriyorlar.

alttaki görsel vodafone netin superonline altyapısı olan bir dairenin sunduğu paketler.
Alıntıyı görüntüle

alttaki görselde millicomun superonline altyapısı ile sunduğu hizmetler ancak paketler çok kötü neden anlayamadım.
Alıntıyı görüntüle
Birde millenicom üzerinden maksimum alabileceğim paketler bunlar mıdır?

Aynısı bize de geldi. Millenicom kullanıcısıyım. Şimdi ben millenicom müşterisi olarak fiber altyapı kullanabilecek miyim? Süperonline'a geçmek istemiyorum çünkü taahhütlü. @Mehmet Yılmaz

Birde millenicom üzerinden maksimum alabileceğim paketler bunlar mıdır?
Türk Telekom altyapısı ile Superonline farklı olduğu için BELKİ eski aboneliği kapatıp yeniden abone olmanı isteyebilirler. Ama tam bildiğim bir konu değil.

Türk Telekom altyapısı ile Superonline farklı olduğu için BELKİ eski aboneliği kapatıp yeniden abone olmanı isteyebilirler. Ama tam bildiğim bir konu değil.
Anladım, daha tamamen oturmasına bir kaç hafta daha var gibi sonrasında sorarım zaten.

Ne kadar sürede binanıza bağlandı ? Bize sadece sokağa kadar getirdiler
Getirecekler yazdım. Şuan sadece ana hatlari yani sokaklara fiber getirdiler. İstanbul Dudullu ya. Daha evlere bir şey gelmedi ilerleyen haftalarda yavaş yavaş yukardan aşağıya doğru gelirler dedi bana sokağa fiberi cekenler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,187
Üyeler
185,039
Son üye
fil necati 1
Geri