Bunu ben de kullanıyorum ama bundan daha ziyade f/p arıyorsan tekli bir akım koruyucu priz al onun üstüne 3 lü vs tak. Aynı kapıya çıkar.Tuncmatik TSK6136 PowerSurge 5 Priz 1050 Joule Enerji Koruma : Amazon.com.tr: Yapı Market
Tuncmatik TSK6136 PowerSurge 5 Priz 1050 Joule Enerji Koruma : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Eyw bunların 2 sıra 3*2 iki sıranın ayrı ayrı tuşlu olanı varmı hocamTuncmatik TSK6136 PowerSurge 5 Priz 1050 Joule Enerji Koruma : Amazon.com.tr: Yapı Market
Tuncmatik TSK6136 PowerSurge 5 Priz 1050 Joule Enerji Koruma : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Aynı işlevi verir diyorsanız o da mantikliymisBunu ben de kullanıyorum ama bundan daha ziyade f/p arıyorsan tekli bir akım koruyucu priz al onun üstüne 3 lü vs tak. Aynı kapıya çıkar.
https://www.akakce.com/akim-korumal...0wa-62-8-li-2-mt-kablo-fiyati,1919143278.html bu tarz bir şey mi? Akım korumalı priz alacaksan 3 marka var Philips, Tunçmatik, Brennenstuhl. Bütçene göre seç istediğin türde.Eyw bunların 2 sıra 3*2 iki sıranın ayrı ayrı tuşlu olanı varmı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı işlevi verir diyorsanız o da mantikliymis
Hocam yan yana 2 tane 3 prizin birleşimi gibi ucunun anahtarı ayrı diğer ucunun anahtarı ac kapa tuşu ayrı varmı acaba diye sordumhttps://www.akakce.com/akim-korumal...0wa-62-8-li-2-mt-kablo-fiyati,1919143278.html bu tarz bir şey mi? Akım korumalı priz alacaksan 3 marka var Philips, Tunçmatik, Brennenstuhl. Bütçene göre seç istediğin türde.
Bende bu 5li prizden var ama wi-fi kontrollü tekli prize taktım. Kaç watt harcadığımı görmek için.Eyw bunların 2 sıra 3*2 iki sıranın ayrı ayrı tuşlu olanı varmı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı işlevi verir diyorsanız o da mantikliymis
Bende bu 5li prizden var ama wi-fi kontrollü tekli prize taktım. Kaç watt harcadığımı görmek için.
Tek priz 16A yetiyor yani.
Tuncmatik TSK6136 PowerSurge 5 Priz 1050 Joule Enerji Koruma : Amazon.com.tr: Yapı Market
Evet renk.
Bu ikisi arasındaki tek fark renkmi eğer sadece renkse çünkü sistemim beyaz beyaz olanı alicagim