Kaç metre lazım?Ankastreden eve yeni kablo çekeceğiz orta kalite f/p bir cat 6 kablo önerir misiniz?
Ne yapacaksınız ki.Ankastreden eve yeni kablo çekeceğiz orta kalite f/p bir cat 6 kablo önerir misiniz?
Biraz giriş seviye kablo ama bu fiyatta bu iyisi.hocam orayı tam bilmiyorum 5. kattayız ama 30 metre yeter diye düşünüyorum
Aldığım kablo @Emirhandkee hocamın önerdiği üstte ki kablo tam olarak.Biraz giriş seviye kablo ama bu fiyatta bu iyisi.
Alfais 4613 Cat6 Ethernet Patch İnternet Kablosu, 30 m : Amazon.com.tr
Alfais 4613 Cat6 Ethernet Patch İnternet Kablosu, 30 m : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
bütçem yok hocam orta kalite f/p önerin her bütçedenBen bilgisayara çekmek için 15 metre Alfais CAT 6 kablo aldım. Verim kaybı yaşamadım ve kesinti olmuyor.
41 TL'e aldım önerebilirim.
Bütçen nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Emirhandkee hocamın önerdiği üstte ki kablo tam olarak.
hocam bunu ağzı kutudaki yere nasıl girecek kesicekmiyiz ucunuBiraz giriş seviye kablo ama bu fiyatta bu iyisi.
Alfais 4613 Cat6 Ethernet Patch İnternet Kablosu, 30 m : Amazon.com.tr
Alfais 4613 Cat6 Ethernet Patch İnternet Kablosu, 30 m : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Kutu?hocam bunu ağzı kutudaki yere nasıl girecek kesicekmiyiz ucunu
internetin dairelere dağıldığı kutu varya hocam ankastre deniyor galibaKutu?
Bu tip ise direkt takıyorsun.internetin dairelere dağıldığı kutu varya hocam ankastre deniyor galiba
arkadaşlar apartmandaki kutudan daireye gelen kabloyu değiştircem pc modem arası değil karıştı mı ben mi yanlış anladım
@Mehmet Yılmaz @alpolojix daha iyi bilgi verir.kutu böyle
kutu böyle
Alıntıyı görüntüle
kutu böyle
Bildiğimiz ankastre kutu. Siz neden daireye kablo çekeceksiniz?kutu böyle
kutu böyle
Alıntıyı görüntüle
kutu böyle