Neler Yeni

F/P Direksiyon Set Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz Han Akdoğan
Başlıktan da anlaşıldığı üzere f/p sıfır olarak önereceğiniz direksiyon seti var mıdır? Ayrıca ikinci el olarak almaya da açığım ama ikinci el olarak almamı önerir misiniz yoksa hiç yanaşma sıfırı al kafan rahat etsin mi dersiniz? Fikirlerinize açığım ve benim için önemlidir :)
Ek olarak; öyle çok bir simülasyon, yarış falan tutkusu değilim sırf gir kafa dağıt çık modunda oynuyorum o yüzden ona göre önerirseniz sevinirim yani hiç yoktan tatmin edecek bir set olabilirse güzel olur :))) ♥

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz
Başlıktan da anlaşıldığı üzere f/p sıfır olarak önereceğiniz direksiyon seti var mıdır? Ayrıca ikinci el olarak almaya da açığım ama ikinci el olarak almamı önerir misiniz yoksa hiç yanaşma sıfırı al kafan rahat etsin mi dersiniz? Fikirlerinize açığım ve benim için önemlidir :)
Ek olarak; öyle çok bir simülasyon, yarış falan tutkusu değilim sırf gir kafa dağıt çık modunda oynuyorum o yüzden ona göre önerirseniz sevinirim yani hiç yoktan tatmin edecek bir set olabilirse güzel olur :))) ♥
ben de hanıma araç kullanma konusunda pratik kazanması açısından bir direksiyon bakıyorum.
konuda yardımcı olurlarsa ben de faydalanayım buradan:)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,088
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Vitesli ve debriyajlı istiyorsan fiyat/performans anlamında tavsiyem ikinci el 6000-9000 TL arasında Logitech G27 veya Logitech G29 olur. Vites ve debriyaj olmasa da olur dersen ikinci el 4000 TL bandında Logitech Driving Force GT (DFGT) öneririm. Direksiyon seti konusunda sıfır yerine ikinci el alınmasını tavsiye ediyorum çünkü insanlar genelde kısa süreli kullanıp hemen ilana koydukları için çok temiz ürünler çok iyi fiyatlara bulunabiliyor. Şimdiye kadar Logitech Momo, Logitech DFGT, Rampage V900-S, Logitech G27, Logitech G29, Thrustmaster T150, Thrustmaster T300 olmak üzere 7 farklı direksiyon seti kullandım ve bunların hepsini ikinci el aldım. Hatta bazı modelleri bir kaç kez alıp sattım.

Rampage direksiyon setlerinden uzak durmanı tavsiye ederim çünkü kaliteli değiller ve kolay bozuluyorlar. Ayrıca oyunlarda uyumsuzluk sorunu çıkartabiliyorlar.

Top Bottom