F/p efsane kasım indirimi varmı

Steelseries geçen aylarda zaten bir kampanya yapmıştı, tekrar indirime gireceğini sanmıyorum, hatta şuan zaten bir tık altında seyrediyor. Ben bunu kaçırma derim
itopyada 5400 TL diye biliyorum önce ki haftada incehesap cuma gaming gecesinde 5100 TL'ye satıılıyordu peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla şuan attığınız linke bastığımda 6100 TL gözüküyor

itopyada 5400 TL diye biliyorum önce ki haftada incehesap cuma gaming gecesinde 5100 TL'ye satıılıyordu peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla şuan attığınız linke bastığımda 6100 TL gözüküyor
İtopyada daha ucuzmuş evet, Akakçe'ye bakmayı unutmuşum hocam kusura bakmayın

İtopyada daha ucuzmuş evet, Akakçe'ye bakmayı unutmuşum hocam kusura bakmayın
estagfirullah teşekkürler hepsiburada dan filan almak böyle ürünleri sizce saglıklı mı yok böyle itopya gibi firmalardan mı almak daha saglıklı ben çok internet alışverişi yapmadığım için

estagfirullah teşekkürler hepsiburada dan filan almak böyle ürünleri sizce saglıklı mı yok böyle itopya gibi firmalardan mı almak daha saglıklı ben çok internet alışverişi yapmadığım için
Her ikisi de olur herhangi bir fark yok.

Ancak hepsiburada & trendyol gibi yerlerden alırken ürünü satan mağazanın "mağaza puanı" na dikkat etmen gerekir.

Her ikisi de olur herhangi bir fark yok.

Ancak hepsiburada & trendyol gibi yerlerden alırken ürünü satan mağazanın "mağaza puanı" na dikkat etmen gerekir.
Anladım teşekkür ederim peki bu ürünlerde geri iade hakkımız var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,059
Üyeler
184,565
Son üye
ygtcnz
Geri