Çözüldü✓ Arc B580 alınır mı..?

az kaldı 5080 super beklerken kullanma bunu alıcam ömür boyu kullanıcam.

intelin driver sorunlarından haberı yok kardeşimin
5 ay kullandım b580'ü hiç bir driver sorunu yok ve yaşamadım. Kullandığım amd modelleri RX5700, RX6600, RX6700 bunlarda sürekli yeşil siyah ekran sorunları ani bilgisayar kapanmaları oyun çökmeleri ve çözülemeyen garip sorunlar yaşadım farklı setuplarda. Eğer bilgisayarla uğraşmaktan mühendis olmak istiyorsanız buyrun alın. RTX5070 aldım şuan kafam rahat artık Nvidia ve İntel dışında gpu almam.

5 ay kullandım b580'ü hiç bir driver sorunu yok ve yaşamadım. Kullandığım amd modelleri RX5700, RX6600, RX6700 bunlarda sürekli yeşil siyah ekran sorunları ani bilgisayar kapanmaları oyun çökmeleri ve çözülemeyen garip sorunlar yaşadım farklı setuplarda. Eğer bilgisayarla uğraşmaktan mühendis olmak istiyorsanız buyrun alın. RTX5070 aldım şuan kafam rahat artık Nvidia ve İntel dışında gpu almam.
intel saçma şekilde buff alıyor sanki :D sürekli driver ile kuvetleniyor amd biryerleri ayrı oynuyor her güncellemede.

7500F en f/p işlemcidir AM5'te 8400f gibi işlemcilere düşmeni tavsiye etmem.
Teşekkürler hocam. Daha fazla kafa yormadan direk alayım. Genelde bende İntel tarafındayım amd ekran kartı tecrübem olur. Zaten İntel verecek öyle zengin değilim. Vram kısmı cazip geliyor ve zaten hikaye bazlı oyunlar ve 1080p takılıyorum. Bana kafi tekrar dan teşekkürler. Konu tartışmaya dönmeye başlamış çözüldü olarak kapatıyorum. 😅

Kankam erime olayı şundan dolayı oldu psu dan 2 kablo geliyor tek kabloda birleşip ekran kartına giriyor bu şekilde olan yüksek w ekran kartlarında yaşandı Sapphire di galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,171
Üyeler
187,788
Son üye
hacı12
Geri