5 ay kullandım b580'ü hiç bir driver sorunu yok ve yaşamadım. Kullandığım amd modelleri RX5700, RX6600, RX6700 bunlarda sürekli yeşil siyah ekran sorunları ani bilgisayar kapanmaları oyun çökmeleri ve çözülemeyen garip sorunlar yaşadım farklı setuplarda. Eğer bilgisayarla uğraşmaktan mühendis olmak istiyorsanız buyrun alın. RTX5070 aldım şuan kafam rahat artık Nvidia ve İntel dışında gpu almam.intelin driver sorunlarından haberı yok kardeşimin
intel saçma şekilde buff alıyor sanki5 ay kullandım b580'ü hiç bir driver sorunu yok ve yaşamadım. Kullandığım amd modelleri RX5700, RX6600, RX6700 bunlarda sürekli yeşil siyah ekran sorunları ani bilgisayar kapanmaları oyun çökmeleri ve çözülemeyen garip sorunlar yaşadım farklı setuplarda. Eğer bilgisayarla uğraşmaktan mühendis olmak istiyorsanız buyrun alın. RTX5070 aldım şuan kafam rahat artık Nvidia ve İntel dışında gpu almam.
Teşekkürler hocam. Daha fazla kafa yormadan direk alayım. Genelde bende İntel tarafındayım amd ekran kartı tecrübem olur. Zaten İntel verecek öyle zengin değilim. Vram kısmı cazip geliyor ve zaten hikaye bazlı oyunlar ve 1080p takılıyorum. Bana kafi tekrar dan teşekkürler. Konu tartışmaya dönmeye başlamış çözüldü olarak kapatıyorum.7500F en f/p işlemcidir AM5'te 8400f gibi işlemcilere düşmeni tavsiye etmem.