Öneri F/P ekran kartı

Reaksiyon skoru
2
F/P ekran kartları önerebilir misiniz? Belirli bir bütçe yok sadece F/P neler var neler yok diye merak ettim. Fiyatlarını da yazsanız iyi olur.

Son düzenleme:
bütçe farketmezse fiyat perfromans rtx 4080

• Beğen
Reaksiyonlar: alzh
Ne Kadar Yüksek Fiyat Çıkarsan O Kadar Karlı Olursun Tabi Rtx İçin Söylüyorum

piyasa hakkında bilgilenmek için araştırman lazım kimse bütün piyasayı buraya dökemez

Neye göre F/P? Yani bu tanım çok kullanılıyor ve çoğu zaman da yanlış kullanılıyor. Yukarıda birisi 4080 f/p demiş mesela 4090'ın %75'i fiyatına 65-70 civarı performans veren kart nasıl F/P? Uygun ve oyun odaklı bir fiyat aralığında mı bakıyoruz yoksa paranın sınırı olmadığı bir yerde mi? Yapacağımız iş nedir? El medyası "cost per frame" diye analiz yapıyor. O bazda bakarsan şu an en f/p kart ikinci elde 10bine aldığın 6900xt olabilir. Piyasa ilgili bilgi almak için testlere bakmak daha mantıklı çünkü burada işkembesinden sallayan çokça insan "abi bu kart çok fp uçuyor", "en iyi f/p kart budur" gibisinden yazacak. Piyasa hakkında fikir edinmek istiyorsanız akakçede en çok satanlara girin bakın sonra da performanslarını kıyaslayın derim.

F/P ekran kartları önerebilir misiniz? Belirli bir bütçe yok sadece F/P neler var neler yok diye merak ettim. Fiyatlarını da yazsanız iyi olur.
f/p mı istiyorsun okey bütçe kısmında da sınr yok onada okey. 4090 kanka tam bir f/p canavarı hatta öylesi üstü yok. :D :D :D al sana f/p kralı :D

Eskisi gibi kart beğenemiyorsun bu devirde. Bütçen neyse zaten yelpaze dar...

Geri