Yardım F/P Gamepad Önerisi.

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,407
Bütçe
4999
Simülasyon oyunları ağırlıklı kullanılacak f/p uzmeyecek gamepad lazım öneri istiyorum. @katipke

Hocam bütçeniz varken g7 pro bence en mantıklısı olur.
F/p olarak cyclone 2 daha iyi olsa da özellikleriyle sizi verdiğiniz paraya före fazlasıyla memnun edecektir g7 pro.
Cyclone 2'den daha iyi tmr stickler, daha düşük kablosuz gecikme, 2 yerine 4 ekstra buton, değişebilen dpad, kauçuk tutma yeri, tetik titreşimi, mekanik yerine daha hızlı tepki süresi veren optik butonlar ve daha uzun ve kaliteli örgü kablo(cyclone 2de 1m düz kablo varken bunda 3m örgü kablo var). Gizalaya siyahı gelmiş bence alırsanız siyahını çekin

F/p olarak cyclone 2 daha iyi olsa da özellikleriyle sizi verdiğiniz paraya före fazlasıyla memnun edecektir g7 pro.
Cyclone 2'den daha iyi tmr stickler, daha düşük kablosuz gecikme, 2 yerine 4 ekstra buton, değişebilen dpad, kauçuk tutma yeri, tetik titreşimi, mekanik yerine daha hızlı tepki süresi veren optik butonlar ve daha uzun ve kaliteli örgü kablo(cyclone 2de 1m düz kablo varken bunda 3m örgü kablo var). Gizalaya siyahı gelmiş bence alırsanız siyahını çekin
Tuş sesleri cliky mi? Nasıl acaba? Bastığımı hissetmek istiyorum da ben gamepadde

Hocam 8 bit do gamesir nova falan nasıl?

Tuş sesleri cliky mi? Nasıl acaba? Bastığımı hissetmek istiyorum da ben gamepadde
Kullandığım en iyi click hissiyatına çok yakın hissi. Abxy tuş hissi açısından sıralarsam eğer
1-g7(düz g7)
2-machenike g5 pro(v2 olmayan)
3-easysmx x10
4-g7 pro
5-mobapad huben 2
6-easysmx d10
7-cyclone 2
Şeklinde liste gider
Hocam 8 bit do gamesir nova falan nasıl?
Supernova ve tüm 8bitdolar membran tuşlara sahip. Basım hissi olarak g7 pro daha iyi

Kullandığım en iyi click hissiyatına çok yakın hissi. Abxy tuş hissi açısından sıralarsam eğer
1-g7(düz g7)
2-machenike g5 pro(v2 olmayan)
3-easysmx x10
4-g7 pro
5-mobapad huben 2
6-easysmx d10
7-cyclone 2
Şeklinde liste gider

Supernova ve tüm 8bitdolar membran tuşlara sahip. Basım hissi olarak g7 pro daha iyi
Fiyatlar neler listede hocam

G7 satılmıyor
G5 pro satılmıyor
Easysmx x10 satılmıyor
G7 pro 5500 civarında, şu an siyahı da geldi
Huben 2 trde yok
D10 3500 tl
Cyclone 2 de 3-3500 civarında
Fiyatlar neler listede hocam

G7 satılmıyor
G5 pro satılmıyor
Easysmx x10 satılmıyor
G7 pro 5500 civarında, şu an siyahı da geldi
Huben 2 trde yok
D10 3500 tl
Cyclone 2 de 3-3500 civarında
F/p be alsam hocam bütçe varda C2 alasim geliyor

hocam cyclone 2 yurt dışından geliyor ve stokları yok şuanda üstüne birde vergi durumunu halledilebiliyor muyuz

Geri