Neler Yeni

Öneri F/P kablolu gaming kulaklık önerisi

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Beyler aynı özellikleri bulunduran birde bası çok iyi olan bı kulaklık onerirmisiniz bütçe 5k

Hocam aktif olarak 2 aydır hyperx cloud 3 kullanıyorum. Denilenlere bakma direk al geç hiç pişman olmazsın. Oyunlarda çok rahat rakiplerin yerleri anlaşılıyor, steam pubg ve cs2 oynuyorum. Söylendiği gibi ses,nde azlık veya herhangi olumsuz bir sorunu yok. Mikrofonu çok kaliteli, bassları normal düzeyde istersen uygulamadan basslar arttırılıyor ama ben gerek duymadım. Kumaş pad olmaması biraz can sıkıcı sadece. Daha önce uzun bir süre cloud 2 kullandım, cloud 2 den çok daha iyi emin olabilirsin.
Hocam bende cloud 3 aldım 3 gün önce sizde dışarı ses verme olayı var mı azda olsa ?

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Hocam bende cloud 3 aldım 3 gün önce sizde dışarı ses verme olayı var mı azda olsa ?
Dışarıya ses veriyorsa o yazdiginiz ses ayarlarinda vazgectim almaktan cok rahatsiz edici olur

hamzaersoy

80+ Bronze
h2002p al kalan 500 liraya 4 tavuk döner ye
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayran alırsan 3e düşer

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alperen
Hocam aktif olarak 2 aydır hyperx cloud 3 kullanıyorum. Denilenlere bakma direk al geç hiç pişman olmazsın. Oyunlarda çok rahat rakiplerin yerleri anlaşılıyor, steam pubg ve cs2 oynuyorum. Söylendiği gibi ses,nde azlık veya herhangi olumsuz bir sorunu yok. Mikrofonu çok kaliteli, bassları normal düzeyde istersen uygulamadan basslar arttırılıyor ama ben gerek duymadım. Kumaş pad olmaması biraz can sıkıcı sadece. Daha önce uzun bir süre cloud 2 kullandım, cloud 2 den çok daha iyi emin olabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

oh be sonunda düzgün acıklama yapan birisi içimi rahatlattın cloud 3 siparişi vericektim pişman olur muyum diye içim içimi yedi sağolasın

Dâwk'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Taha
Kablolu fiyatını hakeden bi kulaklik ariyorum mikrofonlu olucak mikrofon ses kalitesi iyi olsun discord üzerinde konuşurken vs ses rahatsız etmesin kaliteli olsun ses seviyesi az olmasın ve mümkünse malzeme kaliteside iyi olsun özellikle kablo kalitesi son olarakda mikrofonu eğilip bukulebilsin fiyat olarak genel bütçeye göre olursa iyi olur ortalama fiyat 1500-3000 arası
unut artık discord diye bi uygulama yok..

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Arda doğan
Kablolu fiyatını hakeden bi kulaklik ariyorum mikrofonlu olucak mikrofon ses kalitesi iyi olsun discord üzerinde konuşurken vs ses rahatsız etmesin kaliteli olsun ses seviyesi az olmasın ve mümkünse malzeme kaliteside iyi olsun özellikle kablo kalitesi son olarakda mikrofonu eğilip bukulebilsin fiyat olarak genel bütçeye göre olursa iyi olur ortalama fiyat 1500-3000 arası
Razer blackshark v2 x ve thx studio al geç

Top Bottom