Bu arkadaşın attığı mı yoksa decatlon kendi markası mı?decathlon sandalyeleri iyidşr yalnız 1.100₺ gibi bir fiyatı var. Uygun istiyorsan marketlere gelenlere bakabilirsin.
Teşekkür ederim bakıcam bakalımKatlanabilir Alçak Kamp Masası - MH100
Katlanabilir Alçak Kamp Masası - MH100 null Tüm dayanıklılık testlerinden geçmiş kullanışlı alçak masa. Hafif ve az yer kaplaması sayesinde, ek bir masa isteyen gezgin kampçıların vazgeçilmezi olacak.www.decathlon.com.tr
Katlanır Kamp Sandalyesi - XL Boy - Basic
Katlanır Kamp Sandalyesi - XL Boy - Basic null Hızlı ve kolay bir şekilde katlanır. Katlı halde az yer kaplar ve çadırınızın bir köşesine sığabilir. Entegre kayışı sayesinde kolayca taşıyacaksınız.www.decathlon.com.tr
Katlanır Kamp Masası - 2/4 Kişilik
Katlanır Kamp Masası - 2/4 Kişilik null Motivasyonumuzu öğrenmek ister misiniz? Size, araba bagajınızda az yer kaplayacak, katlanabilir bir masa sunmak. 4 kişiye kadar kullanılabilir.www.decathlon.com.tr
Fiyatı düşmüş hocam bende bu model var 3/4 senedir kullanıyorum tavsiye ederim.Bu arkadaşın attığı mı yoksa decatlon kendi markası mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim bakıcam bakalım
Hocam bunun 150 kg olanı var sendeki o olabilir mi o 1100 tlFiyatı düşmüş hocam bende bu model var 3/4 senedir kullanıyorum tavsiye ederim.
Yok hocam bende olanda 110 kilo ben dikkat etmemişim o halde bende diyorum fiyatı 1.100₺ falandı ne ara düşmüş.Hocam bunun 150 kg olanı var sendeki o olabilir mi o 1100 tl
110 kg olan 750 150 kg olan 1100 baktımda sendeki 150 olabilir bilemiyorumYok hocam bende olanda 110 kilo ben dikkat etmemişim o halde bende diyorum fiyatı 1.100₺ falandı ne ara düşmüş.
Yok yok sipariş geçmişinden baktım 110. Zaten 70 kilo adamız hocam napacağım 150 kiloluk modeli110 kg olan 750 150 kg olan 1100 baktımda sendeki 150 olabilir bilemiyorum
bende 110 alasım varda acaba kilolu birisi oturur mu tanıdıklardan diye düşündüm bi anYok yok sipariş geçmişinden baktım 110. Zaten 70 kilo adamız hocam napacağım 150 kiloluk modeli