F/P Kasa Önerisi PSU'suz

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
2,814
Bütçe
900
Dostlar 900₺ altında güzel hava akışlı bir kasa arıyorum (PSU dahil değil). Aşağıda bıraktığım linkteki kasa çok hoşuma gitti gerek alaşımı gerek hava akışı bakımından.

Dostlar 900₺ altında güzel hava akışlı bir kasa arıyorum (PSU dahil değil). Aşağıda bıraktığım linkteki kasa çok hoşuma gitti gerek alaşımı gerek hava akışı bakımından.

hazır sistemlerdede sıkça kullanılan hoş bir kasa alınır

Alınabilir. td500'e de bak hangisini seversen onu al.

td500

Radyatör Desteği Ön: 120, 140, 240, 280, 360mm Arka: 120mm

Açıklamada yazana göre üstte radyatör desteği yok. Eğer sıvı soğutma kullanacaksanız bu tür üst seviye bir kasada bence olması gereken bir özellik. Öne takılıyor ama en sağlıklı yerleşimlerden biri üste takmak. Isınan havayı da egzoz fanı görevi görerek dışarı atıyor bu sayede.

TD500'de güzel gözüküyor. Hangisinin hava akışı daha iyidir sizce?
Yanlış değilsem td500 olması lazım. Ayrıca bana göre td 500 daha şık ve camın olması içerideki rgb'ler ve parçaları ön plana çıkarıyor. Tercih senin.

Geri