Neler Yeni

F/P kışlık mont ve eldiven önerisi

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
hocam konudan anlamam, fakat bende motor düşünüyorum. Gelmişken hayırlı olsun demek istedim. :kedi:

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
scorpion'u nolan üretiyor diye biliyorum. Genel bakımdan iyidir kaliteli kasklar üretiyorlar.
sharp testine çok takılmamaya çalış parayı basan kask firması orda testi yaptırıyor. genel olarak attığın iki kaskın da kabuk yapısı polikarbon yani termoplastik.
bunu sipariş veriyorum o zaman. S sipariş vericem de benim saçlar şuan 3 numara 55cm falan çıktı ölçtüğümde. uzadığında bir sıkıntı teşkil eder mi? acaba? bir de yüzde 5-10 luk esneme payı da var. sıkıntı olmaz sanki?
scooter için uygun mudur peki bu kask? oturuş pozisyonu cart curt birşeyler diyolardı da. touring motor için uygun mu yani bu kask?

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
bunu sipariş veriyorum o zaman. S sipariş vericem de benim saçlar şuan 3 numara 55cm falan çıktı ölçtüğümde. uzadığında bir sıkıntı teşkil eder mi? acaba? bir de yüzde 5-10 luk esneme payı da var. sıkıntı olmaz sanki?
scooter için uygun mudur peki bu kask? oturuş pozisyonu cart curt birşeyler diyolardı da. touring motor için uygun mu yani bu kask?
kask'ın yapısı ibari ile daha çok naked touring kaskı diyebilirim scooter'a da uygun olur. saçların uzadığında sorun teşkil etmez zaten zamanla iç padler esneme yapıyor. sadece kafanı iyi ölçtüğünden emin ol ayrıca kask gelince kafana taktıktan sonra bir 5dk kadar kafanda kalsın kafanın tepesınden baskı yapmamalı yanak padleri de yanaklarını sıkıştırmalı. baş üstünde ağrı oluşmazsa yanaklardan da hafifçe sıkarsa o kask sana uygun demektir.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
kask'ın yapısı ibari ile daha çok naked touring kaskı diyebilirim scooter'a da uygun olur. saçların uzadığında sorun teşkil etmez zaten zamanla iç padler esneme yapıyor. sadece kafanı iyi ölçtüğünden emin ol ayrıca kask gelince kafana taktıktan sonra bir 5dk kadar kafanda kalsın kafanın tepesınden baskı yapmamalı yanak padleri de yanaklarını sıkıştırmalı. baş üstünde ağrı oluşmazsa yanaklardan da hafifçe sıkarsa o kask sana uygun demektir.
çok teşekkür ederim bu arada çok yardımcı oldun. dm atılmıyor galiba sana? arada yazarım konuyu sürekli yukarıya taşımaktansa. belki de böyle bilgiler ile güncellemek iyi oluyordur bilemiyorum:)

GirayHan

80+ Platinum
çok teşekkür ederim bu arada çok yardımcı oldun. dm atılmıyor galiba sana? arada yazarım konuyu sürekli yukarıya taşımaktansa. belki de böyle bilgiler ile güncellemek iyi oluyordur bilemiyorum:)
Rica ederim konu açarsan etiketlersin destek olmaya çalışırım gördükçe. Tekerin düz bassın.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
Rica ederim konu açarsan etiketlersin destek olmaya çalışırım gördükçe. Tekerin düz bassın.
hocam mesaj atamıyorum mecbur burdan yazıyorum arkadaşın honda fizy 125 scooter ı var da kuryelikte kullanıyor frenleri kampana galiba elimde disk kilidi var da sanırım buna uymuyor değil mi? takamayız sanırım. birkaç gün günlüğüne kilit alana kadar takacaktım da.

GirayHan

80+ Platinum
hocam mesaj atamıyorum mecbur burdan yazıyorum arkadaşın honda fizy 125 scooter ı var da kuryelikte kullanıyor frenleri kampana galiba elimde disk kilidi var da sanırım buna uymuyor değil mi? takamayız sanırım. birkaç gün günlüğüne kilit alana kadar takacaktım da.
maalesef takamazsın. U KİLİT takılabilir görsel paylaşıyorum.

1696416360669.png

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
prohel'in ürünleri pek kaliteli değil. yukarda hevit'i önerdim italyan malıdır bende de var bedenine uygun bulabiliyorsan yazlık modellerinden bir tane al geç derim.
scirocco modeli geldi bugün Medium söylemiştim giydim üst kısımda sorun yok vücuduma oturdu sıkmıyor ama bol da değil birazda iriyim spor yapıyorum kollarında bir gariplik vardi dirsek korumalarında. kolları falanda tamdı yani uzunluk falan söz konusu değil dirsekteki korumalar tam yerinde durmuyor gibi hissettim bedenine baktım XL yollamışlar :S iade başlattım pazartesi vereyim kargoya. niye böyle yaptılar ki. Kalıpları dar diye büyük beden yollamış olabilirler ama dirseklerde bir bolluk vardı orası hoşuma gitmedi belki de bedeninden dolayı. korumalar tiril tiril oynuyordu :D beğenmiştim oysaki

GirayHan

80+ Platinum
scirocco modeli geldi bugün Medium söylemiştim giydim üst kısımda sorun yok vücuduma oturdu sıkmıyor ama bol da değil kollarında bir gariplik vardi dirsek korumalarında. kolları falanda tamdı yani uzunluk falan söz konusu değil dirsekteki korumalar tam yerinde durmuyor gibi hissettim bedenine baktım XL yollamışlar :S iade başlattım pazartesi vereyim kargoya. niye böyle yaptılar ki. Kalıpları dar diye büyük beden yollamış olabilirler ama dirseklerde bir bolluk vardı orası hoşuma gitmedi belki de bedeninden dolayı. korumalar tiril tiril oynuyordu :D beğenmiştim oysaki
ben sana alma demiştim :D made in china
Mesaj otomatik birleştirildi:

hevik bak.

GirayHan

80+ Platinum
kanka hevik scirocco işte :D
scyco sandım ben çinli olan :kekw: . hevik'in scirocco modeli dolabımda var kırmızı renk. tüm yaz kullandım. korumaları yumusak malzemeden geliyor bedenine tam oturursa korumalar oynama yapmaz. dirseklerde bolluk varsa beden uymamıştır.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
scyco sandım ben çinli olan :kekw: . hevik'in scirocco modeli dolabımda var kırmızı renk. tüm yaz kullandım. korumaları yumusak malzemeden geliyor bedenine tam oturursa korumalar oynama yapmaz. dirseklerde bolluk varsa beden uymamıştır.
evet üst kısım falan iyiydi ama kollar olmadı hiç :D Medium söylemiştim XL gelmiş ne beklersin :/ eldiven olarak da vexo tempest h20 modelini sipariş vermiştim.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
vexo tempest h20 nasıl eldiven olarak birde onu almıştım. kask olarakta fc moto dan scorpion exo 491

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,564
Üyeler
166,567
Son üye
Roy Otsutsuki
Top Bottom