Havit KB884L Havit KB900L KB884L tft ekranlı KB900L manyetik switchli 8k hzhocam %75 en ıyı secenegım dır birde %65 de olabılr ama onemlı olan ok tusları %60 gıbı ıc ıce olasın yterlı
satıldı brom bendekilerin hepsi hala stok soran var sence al sata devam edeyim miKB884L
100 lira indirim yapmamıştın bana.satıldı brom bendekilerin hepsi hala stok soran var sence al sata devam edeyim mi![]()
gel sana emektar membran ama artık mekanike evrimleşmiş rampage klavyemi göndereyim100 lira indirim yapmamıştın bana.
ben de membran var zaten. elimdekileri satamadımgel sana emektar membran ama artık mekanike evrimleşmiş rampage klavyemi göndereyim
1-2 yıla kalmaz high end bir sistemi tamamlayacağını tahmin ediyorumben de membran var zaten. elimdekileri satamadım
1650 SUPER'i almaya çalışıyorum şu an1-2 yıla kalmaz high end bir sistemi tamamlayacağını tahmin ediyorum
selamlar guzel bıldıgınız veya aktıf kulandıgınız klavyelerden onerirmisiniz bütçem 1500-2000
selamlar guzel bıldıgınız veya aktıf kulandıgınız klavyelerden onerirmisiniz bütçem 1500-2000
Mchose ace 60 por bu bütçede alabileceğin en kalitlei klavye.selamlar guzel bıldıgınız veya aktıf kulandıgınız klavyelerden onerirmisiniz bütçem 1500-2000