Çınar Yaşar
80+ Gold
Noodle Yan Sanayi;
Makarna kapağını nasıl açıcağımızı neden anlatmadın şuan yerden topluyorumbugün evde kolayca yapabileceğiniz körili makarna tarifi veriyorum başlayalım
1 paket makarna - 1 çay kaşığı sıvı yağ - 1 çay kaşığı tuz - 1 yemek kaşığı un - 1 yemek kaşığı tereyağı - 1 yemek kaşığı sıvı yağ - 1 tatlı kaşığı köri - yarım çay kaşığı kırmızı pul biber (isteğe bağlı) - 1 çay kaşığı kırmızı tozbiber (isteğe bağlı) - yarım çay kaşığı karabiber (isteğe bağlı) - 1 çay kaşığı kekik (isteğe bağlı) - 1 su bardağı süt yarım çay kaşığı tuz
şimdi makarnayı nasıl yapıcağınızı anlatmıyorum makarnayı yaptınız en son süzgeçten geçirirken tencere boş kalıyor o sırada tencereye tereyağı ve sıvı yağ ekliyoruz iyice karıştırıyoruz tereyağı eriyince unu ekliyoruz un homojen kıvama geldikten sonra sütümüzü ekliyoruz boloncuklar ve biraz daha katı bir hal alınca baharatlarımızı ekliyoruz tuz ve pulbiber eklemenizi öneririm ama isterseniz baharat atmayın iyice karıştırın hazır olduğuna emin olduğunuz zaman süzgeçtteki makarnayı ekleyin ve iyice sosu yedirene kadar karıştırın
yazarken karnım acıktı afiyet olsun
Gaziantepliyim bana bıraj sen onuistersen tepsi tarifide yapabilirim Gaziantep usulü (Antalyalıyım)
vayGaziantepliyim bana bıraj sen onu
antrikot ne?Siri cevaplıyor;
Güzel tarif olmuş. Senden ve @tahaalgul den videolu antrikot tarifi istiyorum Pamuk eller cebe...
Balcan kebabı tepsi
pc parçasıantrikot ne?
bilgisayar içinde bulunan anakart parçasıantrikot ne?
enişte gaziantepli olunca tabiBalcan kebabı tepsi
ama o yemek değil kibilgisayar içinde bulunan anakart parçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
enişte gaziantepli olunca tabi
yenilebilir parçaama o yemek değil ki
Yaşı 14 olup tarif bilmeyen antepli bennbilgisayar içinde bulunan anakart parçası
enişte gaziantepli olunca tabi
Gerçekten yeniliyormu şaka bir yanayenilebilir parça
genden geçmiştir o gendenYaşı 14 olup tarif bilmeyen antepli benn
şaka mı la buYaşı 14 olup tarif bilmeyen antepli benn
Gerçekten yeniliyormu şaka bir yana
"Bir tatlı kaşığı köri" demiş, bende sonradan gördüm.Malzemeler kısmında sadece Kaşık olmasının dışında sıkıntı yok