F/P Kulaklık Öneriniz?

Bu arada attığınız James Donkey 710 biraz da olsa araştırdım, yorumları baktım mağazanın neredeyse herkes menmun usb girişi olması baya iyi :) laptop da, taktığım zaman inşAllah mic çalışır :) tek derdim oo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vay baya iyimiş ya :D kaçırmayım ozaman kesinlikle. oo fiyatta ama hızlı olmak gerek. Herkes alıyor aslında bir anda.
Satışa açmadan önce yayınlıyorlar hangi ürünlerin indirime gireceklerini. Sonrasında ürünler satışa açılıyor.
O arada alabilirsin.
Önceden üyelik kaydı yapıp, adres bilgilerini vs. girmeni tavsiye ederim.
Sipariş sırasında çok zaman kaybettiriyor.
Stok sayısı da bazen az olabiliyor. Bazı ürünler 50 stok ile indirime giriyor mesela.
Sen üyelik açıp, adres bilgileri, kart bilgileri girene kadar. 50 kişi satın alır zaten.

James Donkey 710 7.1 indirimi dün bitmişti bende almayı düşünüyordum ama maalesef indirime girdiğinde alabilirsin veya Gamepower medusa alabilirsin internet kafelerin klasik kulaklığı :D
bu arada dostum yanlış anlama 100-150 TL'ye kaliteli kulaklık kalmadı dolar 7.20 tlyi aşmışken bulmak aşırı zor o yüzden ama akakçeye bakabilirsin orda bütçe mikrofonlu falan bir sürü seçenek var

Bunun gibi senin için arama yaptım bütçenede uygundur.

710 kullanıyorum equlaizer ayarı yaptığınızda kulaklık değil hoparlör oluyor o derece. JD 712' yi düşünemiyorum. 149TL ye düşüyor onu alın yarın indirime girerse.
712, değil de daha çok 710 karar verdim ya :) onu inşAllah başka zaman. Yine da sağol. yazılımı internet üzerinde galiab ne tür ayarlar var. biliyor musun ?

Satışa açmadan önce yayınlıyorlar hangi ürünlerin indirime gireceklerini. Sonrasında ürünler satışa açılıyor.
O arada alabilirsin.
Önceden üyelik kaydı yapıp, adres bilgilerini vs. girmeni tavsiye ederim.
Sipariş sırasında çok zaman kaybettiriyor.
Stok sayısı da bazen az olabiliyor. Bazı ürünler 50 stok ile indirime giriyor mesela.
Sen üyelik açıp, adres bilgileri, kart bilgileri girene kadar. 50 kişi satın alır zaten.
Anladım, Tamamdır. attığın link te, sepete ekleyip adres bilgileri girip öyle mi bekleyim tam anlayamadım kusura bakma işitme engelliyim de, zor anlıyorum.

1588852985950.webp

712 çok daha iyi bu arada indirime girerse 20-40 tl koyun alın.

Alıntıyı görüntüle

712 çok daha iyi bu arada indirime girerse 20-40 TL koyun alın.
Anladım, tamamdır düşüneyim yarım akşama kadar. 10 da başlıcak saten :)

James Donkey 710 7.1 indirimi dün bitmişti bende almayı düşünüyordum ama maalesef indirime girdiğinde alabilirsin veya Gamepower medusa alabilirsin internet kafelerin klasik kulaklığı :D
bu arada dostum yanlış anlama 100-150 TL'ye kaliteli kulaklık kalmadı dolar 7.20 tlyi aşmışken bulmak aşırı zor o yüzden ama akakçeye bakabilirsin orda bütçe mikrofonlu falan bir sürü seçenek var

Bunun gibi senin için arama yaptım bütçenede uygundur.
Yok yok o kadar kalite şey yapmıyorum canım. James Donkey baya sevdim. indirime girerse alacağım işte. bakalım tabi kaçırmazsak :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,750
Üyeler
189,922
Son üye
azizutku
Geri