Neler Yeni

F/P Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammed Ak
Beyler Rampage Paladın düşünüyorum sizce nasıl?

RevuL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Baran Kabasakallı
HyperX'in 850 TL'lik kulaklığında bile gerçek 7.1 yokken hangi gerçek 7.1 bahsediyorsun?
Ayrıca senin dediğin Windows'tan 7.1 açma olayı fasa fiso, benim önerdiğim kulaklıkta driver var ve driver üzerinden 7.1'i açıp-kapama olayını gerçekeştiriyorsunuz.
Kişinin 7.1 isteyip istememesi önemli değil, önemli olan doğru düzgün ürün önermek.
Aha sana gerçek 7.1
Fasa fiso mu 😂
Allah da seni güldürsün.
Benim önerdiğim kulaklıkta da uygun anakarta sahipse o dediğin driver çalışıyor dostum sakin ol.
Ayrıca 7.1 dışındaki kulaklıklar doğru düzgün olmuyor diye bir kaide yok sen bunu kendine inandırmışsın bence.
Ve bunların yanı sıra attığın 2 modelde 50 ve 100₺ lik fiyat farkları mevcut konu sahibi bunu göz önünde bulundurarak kendi tercihini verebilir biz önerileri atıyoruz iyisi kötüsü ne varsa söylüyoruz seçim onun.
İyi forumlar...

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aha sana gerçek 7.1
Fasa fiso mu 😂
Allah da seni güldürsün.
Benim önerdiğim kulaklıkta da uygun anakarta sahipse o dediğin driver çalışıyor dostum sakin ol.
Ayrıca 7.1 dışındaki kulaklıklar doğru düzgün olmuyor diye bir kaide yok sen bunu kendine inandırmışsın bence.
Ve bunların yanı sıra attığın 2 modelde 50 ve 100₺ lik fiyat farkları mevcut konu sahibi bunu göz önünde bulundurarak kendi tercihini verebilir biz önerileri atıyoruz iyisi kötüsü ne varsa söylüyoruz seçim onun.
İyi forumlar...
İyisini söyledim zaten sıkıntı yok :)
Gidip o fiyata stereo önermiyorum, adam akıllı ürün öneriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler Rampage Paladın düşünüyorum sizce nasıl?
Drop plus.al gitsin.

RevuL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Baran Kabasakallı
Top Bottom