F/P kule tipi soğutma.

Reaksiyon skoru
34
Merhaba arkadaşlar geçen günlerde kule tipi soğutma araştırması yapmış bu konuda çok kafam karışmıştı.
Araştırmalarım sonucunda;
SilverStone KR09 modelinde karar kıldım.
Elime bugün ulaşan ürünü, i59400F işlemcime testlerim sonunda boşta 29 derece oyunda (PUBG) 55 dereceyi geçmediğini gördüm.Fan boyutu normal 9cm olan ürün ileride 9cm RGB fan ile değişebilir modifiye edilebilir.Görüntü mühim değil önemli olan ucuz ve performans olsun diyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir.Ayrıca eli tornavida tutan herkes kolaylıkla montajınıda yapabilir.

İyi Günler...

%100 yük altında kaç dereceyi görüyor ?
Prime 95 kullanıp %100 yük altında kaç dereceyi gördüğünü öğrenebilirsin bu arada :)

Öncelikle hayırlı olsun. Ürün linki bırakabilir misiniz acaba ben bulamadım da?

Merhaba arkadaşlar geçen günlerde kule tipi soğutma araştırması yapmış bu konuda çok kafam karışmıştı.
Elime bugün ulaşan ürünü, i59400F işlemcime testlerim sonunda boşta 29 derece oyunda (PUBG) 55 dereceyi geçmediğini gördüm.Fan boyutu normal 9cm olan ürün ileride 9cm RGB fan ile değişebilir modifiye edilebilir.Görüntü mühim değil önemli olan ucuz ve performans olsun diyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir.Ayrıca eli tornavida tutan herkes kolaylıkla montajınıda yapabilir.

İyi Günler...
Oyunda 55 dereceyi geçmediyse çok kaliteli. Hayırlı olsun.

İyi Günler...
Bence bu arctic duo sevdalıları için güzel bir örnek. Pubg de 55 dereceyi geçmiyorsa şahane. R5 3600 stok fanda 90 92 dereceleri gördüm. Bende kule soğutucu alicam inceliyorum. Örnek için teşekkürler

Bence bu arctic duo sevdalıları için güzel bir örnek. Pubg de 55 dereceyi geçmiyorsa şahane. R5 3600 stok fanda 90 92 dereceleri gördüm. Bende kule soğutucu alicam inceliyorum. Örnek için teşekkürler
çok kararsızdım,en az 15 gün araştırdım.
cooler master 7 ile bunun arasında kalmıştım buna karar verdim hem cfm hemde dp değeri yüksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,437
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri