Kaliteli bir ürün varsa 1k lara kadar da çıkabilirimf/p değince aklıma direkt bu geliyor.
![]()
Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yeterli soğutmayı sağlıyor mu önerir misiniz?se224xt kullanıyorum gayet memnunum
yeterli bir soğutucu.fazla para vermeye gerek yok.Kaliteli bir ürün varsa 1k lara kadar da çıkabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeterli soğutmayı sağlıyor mu önerir misiniz?
Ben de Amazon dan aldım, Avusturya dan geldi ürün. 7-8 gün sürdü gelmesi. Sıkıntı çıkarmaz, Noctua bu sektörün en bilinen markasıdır. Biraz araştırın görürsünüz zaten. Üzmez kolay kolay.Ürünü amazonda bulabildim sadece, marka nasıl? bi sıkıntı cıkartır mı?
Dünyanın en iyi markası diye biliyorum noctuayıÜrünü amazonda bulabildim sadece, marka nasıl? bi sıkıntı cıkartır mı?
f/p değince aklıma direkt bu geliyor.
![]()
Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
perfan 120h yeterde artar, performansı 224-xt ile eşitse224xt kullanıyorum gayet memnunum
Ben de Amazon dan aldım, Avusturya dan geldi ürün. 7-8 gün sürdü gelmesi. Sıkıntı çıkarmaz, Noctua bu sektörün en bilinen markasıdır. Biraz araştırın görürsünüz zaten. Üzmez kolay kolay.
Diğer kule tipilere göre tek fanı var yeterli olur mu ki?Dünyanın en iyi markası diye biliyorum noctuayı