tunahan.tg
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
AMD Ryzen 5 5600 işlemcim var
AMD Ryzen 5 5600 işlemcim var
Bütçe ve kasa modelin ne ?AMD Ryzen 5 5600 işlemcim var
AMA İŞLEMCİM PAHALLI Bİ İŞLEMCİ DEĞİL BİRAZ LÜX E KAÇIYOben bu modeli kullanıyorum gerçekten çok iyi bir ürün![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
RGB FANLI OLSA 1. ATTIĞIN ÇOK GÜZEL OLABİLİRDİ![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
yani evet lüxe kaçıyo bu kadarına gerek yok ben ileride ilemci değiştiririm diye aldım sana gerek yok 1klık güzel yeterli soğutucular var birazdan bakıcam atıcamAMA İŞLEMCİM PAHALLI Bİ İŞLEMCİ DEĞİL BİRAZ LÜX E KAÇIYO
BİRAZ DAHA UYGUN FP ARIYORUM
ÇOK TEŞEKKÜR ETTİMyani evet lüxe kaçıyo bu kadarına gerek yok ben ileride ilemci değiştiririm diye aldım sana gerek yok 1klık güzel yeterli soğutucular var birazdan bakıcam atıcam
ÇOK TEŞEKKÜR ETTİM
ÇOK YÜKE SOKAN OYUN OYNAMIYORUM AMA İŞLEMCİ UZUN VADE GÖTÜRSÜN ÖMRÜ UZASIN DİYE UCUZ YOLLU BİŞEYLER BAKIYORUM HOCAMBende düz se olmayan peerless assassin var, öyle bir şey ki üzerine fan takmasam bile soğutur muhtemelen. Ama senin böyle şeylere ihtiyacın yok, maks 1000 liralık basit bir soğutucu al rahat götürür. Bütçen düşükse. Bütçe genişse peerless assassin 120 black tl-c12b öneririm.
bir taen daha biliyordum ama ismini unuttum aklıma gelirse yazarımÇOK TEŞEKKÜR ETTİM
KARDO GÜZEL İŞLEVİNİ YAPIYODURDA GÖZE HİTAP ETSE ONNUMARA OLUCAK![]()
Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin King 120 SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kaliteli ve uzun ömürlü istiyorsan rgb çok takılmaAMA İŞLEMCİM PAHALLI Bİ İŞLEMCİ DEĞİL BİRAZ LÜX E KAÇIYO
BİRAZ DAHA UYGUN FP ARIYORUM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RGB FANLI OLSA 1. ATTIĞIN ÇOK GÜZEL OLABİLİRDİ