A15 en iyisi bu bütçeye. Fakat ben olsam bütçe yükseltip T7 v20.4 alırdım. Max-P 3060 var Tongfang kasa.Bütçe yükseltebiliyorsanız 3060lı laptop alın derim ama yükseltemiyorsanız @berke. hocamın attıgı 2. Laptop alabilceğiniz en iyi seçenek sanırım
Bu fiyata 4 çekirdekli bir işlemci ve gtx bir ekran kartı almayı mantıklı bulmuyorum.Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6 82K100CMTX i7-11370H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6 82K100CMTX i7-11370H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IHU6 82K100CMTX i7-11370H 16 GB 512 GB SSD GTX1650 Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Gaming Laptop...www.akakce.com
Aynısını kendim aldım. Mükemmel şekilde kullanıyorum en ufak bir sorun dahi yok soğutma F/P'leride oldukça iyi. Markaya önem veren biriyim laptop'ta da, Lenovo'yu çok başarılı buluyorum. Dileyen istediğini alır kullanır elbette buda ayrı bir konu.Bu fiyata 4 çekirdekli bir işlemci ve gtx bir ekran kartı almayı mantıklı bulmuyorum.
3050ti ayni fiyata varken neden 1650 li laptop alinsin ki hocam 21k verip gtx1650 laptop almak mantiksizAynısını kendim aldım. Mükemmel şekilde kullanıyorum en ufak bir sorun dahi yok soğutma F/P'leride oldukça iyi. Markaya önem veren biriyim laptop'ta da, Lenovo'yu çok başarılı buluyorum. Dileyen istediğini alır kullanır elbette buda ayrı bir konu.
Dostum asus lenovodan çok çok daha iyi bir marka ve içinde yeni nesil ryzen işlemci var şarj konusunda lenovodan katlarca daha uzun dayanır. Bu laptop bu fiyatlarda bence en iyisi.Aynısını kendim aldım. Mükemmel şekilde kullanıyorum en ufak bir sorun dahi yok soğutma F/P'leride oldukça iyi. Markaya önem veren biriyim laptop'ta da, Lenovo'yu çok başarılı buluyorum. Dileyen istediğini alır kullanır elbette buda ayrı bir konu.
Kesinlikle katılıyorum.3050ti ayni fiyata varken neden 1650 li laptop alinsin ki hocam 21k verip gtx1650 laptop almak mantiksiz
mantıksız hocam bu bütçe ile gtx kart almayın şişirilmiş fiyatlardan uzak durun lütfenBu fiyata 4 çekirdekli bir işlemci ve gtx bir ekran kartı almayı mantıklı bulmuyorum.