F/P Laptop önerisi !

Bütçenş arttırabilirsen 3060 almanı tavsiye ederim 3050 ile çok performans farkı var bütçenin çok üstünde ama attığım laptop stokta olmuyor genelde ve fiyatına göre çok iyi bence alabiliyorsan kaçırma
Çok tuzlu bana bu ya

Dostum asus lenovodan çok çok daha iyi bir marka ve içinde yeni nesil ryzen işlemci var şarj konusunda lenovodan katlarca daha uzun dayanır. Bu laptop bu fiyatlarda bence en iyisi.
Post automatically merged:

Kesinlikle katılıyorum.
Markalar konusunda iddaam yok. Ben sadece memnuniyetimi dile getirdim dileyen istediğini seçer alır kullanır. Asus markasını kötülemedim ben. Elbetteki adı sanı bilinen markalar her zaman performans cihazlarını üretmekteler. Seçim alacak kişiye bağlı doğru adresten alınsın markasıda bilinen bir marka olsun yeterli geriside detay kısımları sadece.

Markalar konusunda iddaam yok. Ben sadece memnuniyetimi dile getirdim dileyen istediğini seçer alır kullanır. Asus markasını kötülemedim ben. Elbetteki adı sanı bilinen markalar her zaman performans cihazlarını üretmekteler. Seçim alacak kişiye bağlı doğru adresten alınsın markasıda bilinen bir marka olsun yeterli geriside detay kısımları sadece.
Hocam arkadaşların demek istediği parayla satın aldığın özellik. Sen onu almışsın hata etmişsin. Kimse porsche fiyatına toyota almaz. Buradaki arkadaşlar o paraya milattan önce kalmış laptopu almasın diye uğraşmışlar.

Buda iyi gibi
24 k fiyatı ama

Geri