Neler Yeni

F/P Laptop önerisi !

Wabien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İbar

Merixs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Şenses
Bütçenş arttırabilirsen 3060 almanı tavsiye ederim 3050 ile çok performans farkı var bütçenin çok üstünde ama attığım laptop stokta olmuyor genelde ve fiyatına göre çok iyi bence alabiliyorsan kaçırma
Çok tuzlu bana bu ya

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Dostum asus lenovodan çok çok daha iyi bir marka ve içinde yeni nesil ryzen işlemci var şarj konusunda lenovodan katlarca daha uzun dayanır. Bu laptop bu fiyatlarda bence en iyisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle katılıyorum.
Markalar konusunda iddaam yok. Ben sadece memnuniyetimi dile getirdim dileyen istediğini seçer alır kullanır. Asus markasını kötülemedim ben. Elbetteki adı sanı bilinen markalar her zaman performans cihazlarını üretmekteler. Seçim alacak kişiye bağlı doğru adresten alınsın markasıda bilinen bir marka olsun yeterli geriside detay kısımları sadece.

playersk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Emre Selvi
Markalar konusunda iddaam yok. Ben sadece memnuniyetimi dile getirdim dileyen istediğini seçer alır kullanır. Asus markasını kötülemedim ben. Elbetteki adı sanı bilinen markalar her zaman performans cihazlarını üretmekteler. Seçim alacak kişiye bağlı doğru adresten alınsın markasıda bilinen bir marka olsun yeterli geriside detay kısımları sadece.
Hocam arkadaşların demek istediği parayla satın aldığın özellik. Sen onu almışsın hata etmişsin. Kimse porsche fiyatına toyota almaz. Buradaki arkadaşlar o paraya milattan önce kalmış laptopu almasın diye uğraşmışlar.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerpeten

Merixs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6