F/P Laptop önerisi !

Merixs

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
20000
Oyuncu laptopu.Hem oyun hem üniversitesi için.Stoklarda olursa sevinirim.

Bütçe yükseltebiliyorsanız 3060lı laptop alın derim ama yükseltemiyorsanız @berke. hocamın attıgı 2. Laptop alabilceğiniz en iyi seçenek sanırım

Bütçe yükseltebiliyorsanız 3060lı laptop alın derim ama yükseltemiyorsanız @berke. hocamın attıgı 2. Laptop alabilceğiniz en iyi seçenek sanırım
A15 en iyisi bu bütçeye. Fakat ben olsam bütçe yükseltip T7 v20.4 alırdım. Max-P 3060 var Tongfang kasa.

Bu fiyata 4 çekirdekli bir işlemci ve gtx bir ekran kartı almayı mantıklı bulmuyorum.

Bu fiyata 4 çekirdekli bir işlemci ve gtx bir ekran kartı almayı mantıklı bulmuyorum.
Aynısını kendim aldım. Mükemmel şekilde kullanıyorum en ufak bir sorun dahi yok soğutma F/P'leride oldukça iyi. Markaya önem veren biriyim laptop'ta da, Lenovo'yu çok başarılı buluyorum. Dileyen istediğini alır kullanır elbette buda ayrı bir konu.

Aynısını kendim aldım. Mükemmel şekilde kullanıyorum en ufak bir sorun dahi yok soğutma F/P'leride oldukça iyi. Markaya önem veren biriyim laptop'ta da, Lenovo'yu çok başarılı buluyorum. Dileyen istediğini alır kullanır elbette buda ayrı bir konu.
3050ti ayni fiyata varken neden 1650 li laptop alinsin ki hocam 21k verip gtx1650 laptop almak mantiksiz

ikinci el alırım biraz da cebimde kalsın derseniz ikinci eldeki ilanlara yönelebilirisniz

Dostum asus lenovodan çok çok daha iyi bir marka ve içinde yeni nesil ryzen işlemci var şarj konusunda lenovodan katlarca daha uzun dayanır. Bu laptop bu fiyatlarda bence en iyisi.
Post automatically merged:

3050ti ayni fiyata varken neden 1650 li laptop alinsin ki hocam 21k verip gtx1650 laptop almak mantiksiz
Kesinlikle katılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri