Nquyen
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,180
360mm nasıl takıyoruz 240mm destekliyor kasaEvet biliyorum. 280mm sıvı sovutucuda takılabilir diyor hatta 360mm bile ama önermiyor anlatan abimiz.
360mm nasıl takıyoruz 240mm destekliyor kasaEvet biliyorum. 280mm sıvı sovutucuda takılabilir diyor hatta 360mm bile ama önermiyor anlatan abimiz.
1016TL![]()
Gamemass Flood 4x Rainbow Fanlı ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Gamemass Flood 4x Rainbow Fanlı ATX Oyuncu Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
916TL -91 TL %10 nays 825 TL
uç uç yada 1000e 150 veriyor ara ara öyle alırsanız 700 küsürlere alırsınız
360mm nasıl takıyoruz 240mm destekliyor kasa
ATX anakart takılan mATX kasa olmaz ki ATX dir o.
https://www.amazon.com.tr/dp/B07YQ724L8?tag=akakceprime-21&th=1 buda bir alternatif olabilir 2 senedir kullanıyorum çokta güzel
beyaz kasa konusunda videolarının altına yorumda fikrimi yazdım. yazdığımada pişman oldum. o derece karşılık veriyorlar. hani anlatıyorum bitfenix beyaz kasa piyasada yok satıyor herkesin aklını çeliyor fiyatıda çok uygun dedim. vay efendim türkiyede beyaz kasa beğenilmiyormuş satış rakamlarına baktığımızda bunu görebilirmişiz. yav sen beyaz kasayı uygun fiyata çektin mi ki satılıp satılmadığına kanaat getirebiliyorsun diyesim geldi demedim. tüketici sana feedback veriyor ama karşılığa bak. attığım yorumlarıda sildim. ne halleri varsa görsünler.Şu teknobiyotik ekibine o kadar uyuz oluyorum ki en ucuz fiyatı verseler bile tercih etmiyorum. Avam konuşmaları yüzünden sürekli sosyal medya platformlarında tartışma çıkartıyorlardı, artık her yerde gönderilere yorum yapmayı kapatarak paylaşım yapmaya başlamış yüzsüzler. İnsanların fikirlerini beyan etmelerine bile dayanamıyorlar.
çok iyi fiyat kaçırmayınBu fiyata giriş seviye kasa;
![]()
Dark GT PRO 3x12cm ARGB LED Fanlı, Menteşeli Yan ve Full Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGTPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Dark GT PRO, 3x12cm ARGB Fan, USB3.0...www.teknobiyotik.com
İnceleme ;
sırf bu aşağılayıcı tavırları yüzünden çok indirim olmadığı sürece alışveriş yapmıyorum ben de, koskoca firmaya bu tarz tavırlar yanlışbeyaz kasa konusunda videolarının altına yorumda fikrimi yazdım. yazdığımada pişman oldum. o derece karşılık veriyorlar. hani anlatıyorum bitfenix beyaz kasa piyasada yok satıyor herkesin aklını çeliyor fiyatıda çok uygun dedim. vay efendim türkiyede beyaz kasa beğenilmiyormuş satış rakamlarına baktığımızda bunu görebilirmişiz. yav sen beyaz kasayı uygun fiyata çektin mi ki satılıp satılmadığına kanaat getirebiliyorsun diyesim geldi demedim. tüketici sana feedback veriyor ama karşılığa bak. attığım yorumlarıda sildim. ne halleri varsa görsünler.
ATX anakart takılan mATX kasa olmaz ki ATX dir o.
çok iyi fiyat kaçırmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sırf bu aşağılayıcı tavırları yüzünden çok indirim olmadığı sürece alışveriş yapmıyorum ben de, koskoca firmaya bu tarz tavırlar yanlış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntülebir terslik var![]()