Kadir Yenitürk
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Arkadaşlar merhaba önre bileceğiniz kral bir F/P mikrofon varmıdır acaba
Bütçen ne kadar?Arkadaşlar merhaba önre bileceğiniz kral bir F/P mikrofon varmıdır acaba![]()
Max 400-500 arasıBütçen ne kadar?
bm800 öneririm fiyatı düşük ama ses kalitesi güzeldirMax 400-500 arası
Öyle bi mikrofon aldım ki dostum bizim burda hayla satılıyor 10 tl ye aldım dik tutma aparatı masaya sabitlemek için aparatın altında özel bantı bile var mikrofon 2 seneye yakın bende katlanabilir hiçbir türlü kablolarına zarar gelmez mikrofonun sesi karşı tarafa iletme düzeyi iphone 11 in mikrofonu gibi sorunsuz ve çok kaliteli inan ki piyasadaki 150-200 tl ye satılan cogu mik den iyiArkadaşlar merhaba önre bileceğiniz kral bir F/P mikrofon varmıdır acaba![]()
BEHRİNGER C-1UMax 400-500 arası
Ona yazılmsal bi destek vere bikiyormusun bir bilgin varmı onuda araştırdım ama pek bilgi edinemedimbm800 öneririm fiyatı düşük ama ses kalitesi güzeldir
Adı nedir dostumÖyle bi mikrofon aldım ki dostum bizim burda hayla satılıyor 10 TL ye aldım dik tutma aparatı masaya sabitlemek için aparatın altında özel bantı bile var mikrofon 2 seneye yakın bende katlanabilir hiçbir türlü kablolarına zarar gelmez mikrofonun sesi karşı tarafa iletme düzeyi iphone 11 in mikrofonu gibi sorunsuz ve çok kaliteli inan ki piyasadaki 150-200 TL ye satılan cogu mik den iyi
Peki teşekkür ederim dostum