Corsair Hs60Merhaba iyi forumlar f/p olacak şekilde çokta tuzlu olmadan mikrofonlu kulaklık önerin lütfen
maksimum 100 tl gibi bir bütçem var yazmayı unutmuşum üzgünümTam bütçe belirtebilir misin ? Mesela şu kulaklık fiyatına göre performanslı bir kulaklık, ama senin bütçen yetiyor mu bilemiyorum ki ben.
SteelSeries Arctis 3 Siyah (2019 Edition) SSH61503 Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Merhaba iyi forumlar f/p olacak şekilde çokta tuzlu olmadan mikrofonlu kulaklık önerin lütfen
çok pahalı dostum tesekkürler önerin icinCorsair Hs60
kardeşim bu tam sana göre mikrofonu çok iyi araştırabilirsin sende istersenMerhaba iyi forumlar f/p olacak şekilde çokta tuzlu olmadan mikrofonlu kulaklık önerin lütfen
Büyük ihtimalle V2 dir ancak neden 4 TL daha ucuzu varken bu linkten alıyorsunTavsiyeniz için teşekkürler bana hitap ediyor gerçekten bir sorum daha olacak
bu kulaklık onunla aynı kulaklık degil mi v2 ibaresini göremedim de trendyoldan almak istiyorum elit üye oldugum için kargoda vesayre yardımcı oluyorlarGamePower Magnus V2 Siyah 3.5mm RGB Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Magnus V2 Siyah 3.5mm Rgb Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kargo parasıyla 4 tlyi gececek ben trendyol elite üyesi oldugum icin kargo ödemiyorum daha ucuza geliyoBüyük ihtimalle V2 dir ancak neden 4 TL daha ucuzu varken bu linkten alıyorsun