Hocam şöyleki benim sistemin pek yüksek fps veren bir sistem olmadığı için hz düşük tutmak istiyorum ve hz düşük tutma sebeplerimden biride öyle çok yüksek hz lerede alışmak istemiyorum dediğim arlaıklardaki hz ler benim için uygun 1080 mi 2k mı mevzusunada gelirsek hiçbir fikrim yokMerbaba dost 1080p mi arıyorsun? Bu fiyatlara biraz zorlarsan 2k monitör de var.
1080p bunu öneririm 240hz al.
Aradığın gibi 180hz ler en iyi monitörler 4k ya bulunabiliyor. Madem bütçen 5- 6k dost o zaman bu dediğimi öneririm. Bence mantıklı bu. Ayrıca viewsonic monitör konusunda baya iyi seni üzmez alırsan eğer.
Hem valo cs vesaire oynuyorsan bu monitör senin için epey iyi olacaktır. Ama istersen 180hz olsun fiyatı uygun alıyım dersen buyur
![]()
MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G244F E2 espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180hz Yenileme hızı, 1 ms tepki süresi Rapid IPSwww.gaming.gen.tr
ve ek olarak bu monitör hakkında ne düşünyorsunuz ? ufak çaplı bi araştırma yaptım bu fiyat aralığındaki çoğu monitör birbirinin aynısı yani dikkat etmem gerekenin ne olduğunu pek anlamadımMerbaba dost 1080p mi arıyorsun? Bu fiyatlara biraz zorlarsan 2k monitör de var.
1080p bunu öneririm 240hz al.
Aradığın gibi 180hz ler en iyi monitörler 4k ya bulunabiliyor. Madem bütçen 5- 6k dost o zaman bu dediğimi öneririm. Bence mantıklı bu. Ayrıca viewsonic monitör konusunda baya iyi seni üzmez alırsan eğer.
Hem valo cs vesaire oynuyorsan bu monitör senin için epey iyi olacaktır. Ama istersen 180hz olsun fiyatı uygun alıyım dersen buyur
![]()
MSI G244F E2 23.8 inç 180Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Rapid IPS Gaming Monitör
Zaferinizi MSI G244F E2 espor oyuncu monitörüyle görselleştirin. 1920×1080, 180hz Yenileme hızı, 1 ms tepki süresi Rapid IPSwww.gaming.gen.tr
Hocam kusura bakmayın ama çok detaylı araştırma yapmadım. Ben f/p kaliteli bir monitör gördüm onu da önerdim. Bu dediklerinize bakılacak olursa ikinci önerdiğim monitörü alın bence. Detaylı karşılaştırmasını siz yaparsınız ama asus da kalitelidir.Hocam şöyleki benim sistemin pek yüksek fps veren bir sistem olmadığı için hz düşük tutmak istiyorum ve hz düşük tutma sebeplerimden biride öyle çok yüksek hz lerede alışmak istemiyorum dediğim arlaıklardaki hz ler benim için uygun 1080 mi 2k mı mevzusunada gelirsek hiçbir fikrim yokçünkü daha önce 1080p üstü monitör kullanmadım ve genelde cs oynayan biriyim çok nadir hikayeli oyunlar oyunuyorum o yüzden pek te ihtiyacım oalcağını düşünmüyorum benim için önemli olan 24 inç olamsı, dediğim hz aralığında olması, ıps panel olması ve olabilecek en fp monitör olması çünkü bütçem biraz kısıtlı daha monitör koluda almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve ek olarak bu monitör hakkında ne düşünyorsunuz ? ufak çaplı bi araştırma yaptım bu fiyat aralığındaki çoğu monitör birbirinin aynısı yani dikkat etmem gerekenin ne olduğunu pek anlamadım
![]()
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q3A ITOPYA'dawww.itopya.com
Anladım ozaman ben ikinci attığınızla Asusu bir değerlendiriyim. Teşekkür ederim tavsiyeniz içinHocam kusura bakmayın ama çok detaylı araştırma yapmadım. Ben f/p kaliteli bir monitör gördüm onu da önerdim. Bu dediklerinize bakılacak olursa ikinci önerdiğim monitörü alın bence. Detaylı karşılaştırmasını siz yaparsınız ama asus da kalitelidir.
Rica ederim kolay gelsin sizeAnladım ozaman ben ikinci attığınızla Asusu bir değerlendiriyim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için