F/p monitör önerisi.

Reaksiyon skoru
3
5070 ti ekran kartım var 2k en az 240hz f/p monitör arıyorum bilindik ve servis konusunda sıkıntı yaşamayacağım modeller önerirseniz sevinirim

bütçe 15k güzel ise 20k ya kadar çıkarım
hocam 2k da hangı oyunda 240 fps ustu alacaksınızkı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kalan parayla sıstemı almadıysanız kartı ya da ıslemcıyı yukseltebılırsınız belkı

hocam 2k da hangı oyunda 240 fps ustu alacaksınızkı

kalan parayla sıstemı almadıysanız kartı ya da ıslemcıyı yukseltebılırsınız belkı
5070 ti ekran kartım var

2K Ips paneller için bu bütçeler fazla. Max. 10-11 Bin bandında güzel monitörler var. AOC ve Philips gibi
Oled ekran önerir misiniz

5070 ti ekran kartım var
allah daha iyilerini nasip etsinde yine de 2kda düşük ayarlara cekmeden hangı oyunda 240 fps ustu alacaksınız fps ve mfg dahıl etmezsek gereksız yanı attıgım monıtorlerı arastırıp ıkısınden bırını alırsanız sistemi yükseltirsiniz diye dedim

5070 ti ekran kartım var

Oled ekran önerir misiniz
Samsung da öğrenci indirimleri var diye link paylaşırlar genelde bu forumda. Ben hala Oled almaya şahsen sıcak bakmıyorum çünkü gelişmekte olan bir teknoloji.
İlla alacaksan 3 yıl Yanma Garantisi veren bir marka al. MSI,Asus vb. gibi.Hala yazılar, IPS e göre çok net değil OLED monitörlerde.
Ben yukarı da arkadaşın paylaştığı Philips i aldım, memnunum.

allah daha iyilerini nasip etsinde yine de 2kda düşük ayarlara cekmeden hangı oyunda 240 fps ustu alacaksınız fps ve mfg dahıl etmezsek gereksız yanı attıgım monıtorlerı arastırıp ıkısınden bırını alırsanız sistemi yükseltirsiniz diye dedim
5070 Ti ekran kartı ile Ultra ayarlarda çok güzel FPS alır 2K da saf kas gücü ile. Hatta 4K da bile DLSS+ FG ile iyi değerler alır

Son düzenleme:
3074.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,405
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri