Neler Yeni

F/p monitör tavsiyesi

Cvdt081

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cevset
Yeni monitör alacağım tavsiye verebilir misiniz ? Çok yüksek olmayacak bir fiyat seviyesinde

fred1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Onur Can Özdemir
Bütçen ve beklentilerin neler ?

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray

AOC C24G1 24" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü​

Buna bir bakabilirsin arkadaşıma aldık geçen hafta gayet güzel görüntüsü renkleri paneli

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

mertiko95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Gündoğan
Acerlar iyiydi 165 hz 1 ms suan fiyatlar nasıl emin değilim bir bak dostum

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok yüksek olmayacak bir fiyat seviyesinde demiş. Bütçe belirtmedi diye 20000 TL'lik monitör atmak zorunda mısın?
Konuyu kirletmeyelim, bütçesini belirtsin ona göre öneri yapalım

Cvdt081

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cevset
Komik değil. Bütçe belirtmeden konu açıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kime göre fp ?
Hosuna gitmesi için bütçeyi ne kadar olarak belirliyeyim ? Çok yüksek olmucak demem bile insan aklına yetmeli diye düşünüyorum

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hosuna gitmesi için bütçeyi ne kadar olarak belirliyeyim ? Çok yüksek olmucak demem bile insan aklına yetmeli diye düşünüyorum
Hayır yetmiyor bana göre düşük olan size göre çok yüksek olabilir. O yüzden inat yapmayın verebileceğiniz maximum fiyatı söyleyin. Hatta UHD mi QHD mi FHD istiyorsunuz onu bile yazmamışsınız. Ne için kullanacağınızı da yazmamışsınız. Yani her şeyi neden tahmin etmek zorunda kalalım? Bir de insanlara nutuk çekmeyin, yardım istiyorsanız önce düzgünce durumunuzu isteğinizi belirtin.

Cvdt081

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cevset
Hayır yetmiyor bana göre düşük olan size göre çok yüksek olabilir. O yüzden inat yapmayın verebileceğiniz maximum fiyatı söyleyin. Hatta UHD mi QHD mi FHD istiyorsunuz onu bile yazmamışsınız. Ne için kullanacağınızı da yazmamışsınız. Yani her şeyi neden tahmin etmek zorunda kalalım? Bir de insanlara nutuk çekmeyin, yardım istiyorsanız önce düzgünce durumunuzu isteğinizi belirtin.
Özür dilerim ben tatmin olacağın şeyleri kağıda yazdım bir daha konu açarken bunları dikkate alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,156
Üyeler
159,280
Son üye
Senzou
Top Bottom