Komik mi?SAMSUNG LC49G95TSSRXUF 49" Odyssey G9 1Ms 240 Hz 2K QLED HDR1000 Oyuncu Monitörü
LC49G95TSSRXUF ODYSSEY/KAVISLI/49/240HZ/1MS/VA/2Kwww.google.com
Komik değil. Bütçe belirtmeden konu açıyorKomik mi?
Çok yüksek olmayacak bir fiyat seviyesinde
Çok yüksek olmayacak bir fiyat seviyesinde demiş. Bütçe belirtmedi diye 20000 TL'lik monitör atmak zorunda mısın?Komik değil. Bütçe belirtmeden konu açıyor
Konuyu kirletmeyelim, bütçesini belirtsin ona göre öneri yapalımÇok yüksek olmayacak bir fiyat seviyesinde demiş. Bütçe belirtmedi diye 20000 TL'lik monitör atmak zorunda mısın?
Konuyu siz kirletiyorsunuz zaten böyle ürünler atarak. Neyse daha fazla uzatmanın anlamı yok.Konuyu kirletmeyelim, bütçesini belirtsin ona göre öneri yapalım
Hosuna gitmesi için bütçeyi ne kadar olarak belirliyeyim ? Çok yüksek olmucak demem bile insan aklına yetmeli diye düşünüyorumKomik değil. Bütçe belirtmeden konu açıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kime göre fp ?
Hayır yetmiyor bana göre düşük olan size göre çok yüksek olabilir. O yüzden inat yapmayın verebileceğiniz maximum fiyatı söyleyin. Hatta UHD mi QHD mi FHD istiyorsunuz onu bile yazmamışsınız. Ne için kullanacağınızı da yazmamışsınız. Yani her şeyi neden tahmin etmek zorunda kalalım? Bir de insanlara nutuk çekmeyin, yardım istiyorsanız önce düzgünce durumunuzu isteğinizi belirtin.Hosuna gitmesi için bütçeyi ne kadar olarak belirliyeyim ? Çok yüksek olmucak demem bile insan aklına yetmeli diye düşünüyorum
Özür dilerim ben tatmin olacağın şeyleri kağıda yazdım bir daha konu açarken bunları dikkate alacağımHayır yetmiyor bana göre düşük olan size göre çok yüksek olabilir. O yüzden inat yapmayın verebileceğiniz maximum fiyatı söyleyin. Hatta UHD mi QHD mi FHD istiyorsunuz onu bile yazmamışsınız. Ne için kullanacağınızı da yazmamışsınız. Yani her şeyi neden tahmin etmek zorunda kalalım? Bir de insanlara nutuk çekmeyin, yardım istiyorsanız önce düzgünce durumunuzu isteğinizi belirtin.