Valorant CS2 gibi oyunlarda kullanacağım mouse önerisi kablolu
Vxe R1 pro alicaktim ama bu mouse nasıl hocam pek kullanani yok galiba 3-4 değerlendirme var bilemedim![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
İyzico felan iade alarak daha ucuza gelir ister kablolu ister kablosuz 8k kullanim var
hocam bugün elime geçti, asus rog pugio 2 vardı kablosuz. Ona göre çok daha hafif biraz daha küçük ama tıklamasını ve akışkanlığını çok sevdimVxe R1 pro alicaktim ama bu mouse nasıl hocam pek kullanani yok galiba 3-4 değerlendirme var bilemedim
memnum musun scyrox v6 dan hocam almalı mıyım sence vxe r1 pro yerinehocam bugün elime geçti, asus rog pugio 2 vardı kablosuz. Ona göre çok daha hafif biraz daha küçük ama tıklamasını ve akışkanlığını çok sevdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Scyrox v6 aldım
Hocam memnunum bence iyzico ile 1300e alınca çok uyguna geldi 8k hz, switxhleri hoşmemnum musun scyrox v6 dan hocam almalı mıyım sence vxe r1 pro yerine
bu garanti kapsamı olayları falan sıkntılı diyorlar hocam ya wraithden almamayı düşünmeye başladım MCHOSE L7 Pro 8K almayı düşünüyom hem 8k dongle la beraber geliyor baya öneren de var indirimle beraber alınır gibiHocam memnunum bence iyzico ile 1300e alınca çok uyguna geldi 8k hz, switxhleri hoş