Brut madalyonSelam arkadaşlar daha önce hiç parfüm kullanmamış bir insan olarak önerilerinizi bekliyorum. Ucuz orta pahallı şeklinde öneride bulunursanız çok sevinirim..
Normal fiyatta Axe güzelSelam arkadaşlar daha önce hiç parfüm kullanmamış bir insan olarak önerilerinizi bekliyorum. Ucuz orta pahallı şeklinde öneride bulunursanız çok sevinirim..
Bargello alabilirsin kokular iyi ve kalıcıSelam arkadaşlar daha önce hiç parfüm kullanmamış bir insan olarak önerilerinizi bekliyorum. Ucuz orta pahallı şeklinde öneride bulunursanız çok sevinirim..
Pahalida invictus orta ucuz olarakta zara gold and blackSelam arkadaşlar daha önce hiç parfüm kullanmamış bir insan olarak önerilerinizi bekliyorum. Ucuz orta pahallı şeklinde öneride bulunursanız çok sevinirim..
Zara gold fiyatı 380 tl sanırım doğru parfüme baktım değil miPahalida invictus orta ucuz olarakta zara gold and black
Aynı şekilde okuduğum çoğu yorumda tek tonda da olsa muadilini ürettikleri parfümlerde başarılı olduklarını söylüyorlar ama kalıcılığı konusunda çok şüphelerim var ve ilk parfümüm olacağı için pişman olmak istemiyorumBu bargello çok tavsiye ediliyorda bir o kadarda şikayet edeni var kalıcılığı vs. konusunda link atsın bargello önerenler bakalım
Önerdiğiniz parfümün linkini atar mısınız bargelloda bir sürü parfüm muadili varBargello alabilirsin kokular iyi ve kalıcı
Bir parfüme 1600-1700 tl verdiğimde (100ml) ne kadar bir süre kullanabilirim acaba neredeyse her gün saatlerce dışarıda olan birisiyimeros best bence
Kokuyu kendi isteğine göre seçebilirsin herkes aynı kokuyu beğenmez sonuçtaZara gold fiyatı 380 TL sanırım doğru parfüme baktım değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı şekilde okuduğum çoğu yorumda tek tonda da olsa muadilini ürettikleri parfümlerde başarılı olduklarını söylüyorlar ama kalıcılığı konusunda çok şüphelerim var ve ilk parfümüm olacağı için pişman olmak istemiyorum
Önerdiğiniz parfümün linkini atar mısınız bargelloda bir sürü parfüm muadili var
Bir parfüme 1600-1700 TL verdiğimde (100ml) ne kadar bir süre kullanabilirim acaba neredeyse her gün saatlerce dışarıda olan birisiyim