Çözüldü✓ F/P RAPID TRIGGER KLAVYE ÖNERİSİ

bugito

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar f/p rapid trigger özelliği olan klavye arıyorum. Önerilere açığım.

İyi forumlar.

Wraith W75

W75' i kendimde kullanıyorum ve gayet memnunum fakat stokları tükenmiş. Darmoshark Top75HE ve Nuphy Air60 HE de iyidir. Bu arada rapid triggerin ve socdun fln movementa çok az bir etkisi oluyor. Bunu söylemiş olayım. Ben olsam şuan VGN V87 veya V87 Pro alırdım yazım hissiyatı aşırı manyak bir şey.

W75' i kendimde kullanıyorum ve gayet memnunum fakat stokları tükenmiş. Darmoshark Top75HE ve Nuphy Air60 HE de iyidir. Bu arada rapid triggerin ve socdun fln movementa çok az bir etkisi oluyor. Bunu söylemiş olayım. Ben olsam şuan VGN V87 veya V87 Pro alırdım yazım hissiyatı aşırı manyak bir şey.
Genel itibari ile cs2 ve valorant için alıcam movemanta az etkisi olduğunu bilmiyordum açıkcası bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Tavsiye ettiğin klavyelerin gaming için mi?

W75 Darmoshark top75 he ve nuphy air60he zaetn switchleri manyetik. Hepsi oyun için tasarlanmış klavyeler. Ayrıca arkadaşın tavsiye ettiği Akko'da gayet güzel markadır ona bakabilirsin. Arkadaşın dediği sayfa bu arada https://www.gaming.gen.tr/ozellik/marka/akko/

W75 Darmoshark top75 he ve nuphy air60he zaetn switchleri manyetik. Hepsi oyun için tasarlanmış klavyeler. Ayrıca arkadaşın tavsiye ettiği Akko'da gayet güzel markadır ona bakabilirsin. Arkadaşın dediği sayfa bu arada https://www.gaming.gen.tr/ozellik/marka/akko/
teşekkür ederim dostum iyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

akko nun klavyeleri var gaming gen de birde onlara bak
teşekkür ederim dostum sanada iyi forumlar.

teşekkür ederim dostum iyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim dostum sanada iyi forumlar.
Dostum Swarcow'un kanalınada bakarsan biraz daha fikir sahibi edinmiş olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,361
Üyeler
173,807
Son üye
darrenJ
Geri