Neler Yeni

Yardım F/P RGB GPU DESTEK APARATI

1caagri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağrı bozdemir
Bütçe
700
Arkadaşımla birlikte ekran kartı destek aparatı almak istiyoruz birimizin 2 diğerinin 3 fanlı
Fotoğraftaki gibi argb-rgb ucuz yollu bi destek aparatı öneriniz güvendiğiniz yer var mıdır

Ekler

• IMG_1901.png
    IMG_1901.png
    774.4 KB · Hit: 35
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Bana da lazım +1

Kaan218

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Kaan
1733234536551.png

hocam bunan almayın benim ki kırıldı ekan kartım büyük geldi dibine kadar indirsem de ekran kartını yukarı kaldırıyor du pimleri yamulcak diye az daha sıkayım dedim elimde kaldı 3d yazıcıyıla yazdıkları için biraz dandirik bilginiz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandığım ekran kartının içinde orjinal destekleyicisi olduğu için onu kullanıyorum kırık olarak da bu duruyor şuan bunuda koydum kırık mırık napem destekliyor sonuçta :D

1caagri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağrı bozdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
hocam bunan almayın benim ki kırıldı ekan kartım büyük geldi dibine kadar indirsem de ekran kartını yukarı kaldırıyor du pimleri yamulcak diye az daha sıkayım dedim elimde kaldı 3d yazıcıyıla yazdıkları için biraz dandirik bilginiz olsun

Kullandığım ekran kartının içinde orjinal destekleyicisi olduğu için onu kullanıyorum kırık olarak da bu duruyor şuan bunuda koydum kırık mırık napem destekliyor sonuçta :D
Teşekkürler bilgi için hocam 😀

Aratos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Aras Telli
Destek aparatları tamamen para tuzağı YouTube’dan da güvenilir kanallardan araştırabilirsiniz. Slotlara düzgün vidaladığınız sürece sorun olmaz.

Ama yok görsellik için derseniz seçim meselesi.

Top Bottom