F/P SİSTEM- Amd Ryzen3 2200G/Gigabyte A320M/Neo Forza 8GB DDR4 3200Mhz ......

HetvaR

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
3000
Arkadaşlar ben kendim izlediğim videolar ve öğrendiğim bilgiler sonucunda Hepsiburada’dan bir sistem topladım. Ekran kartsız fiyat performans bir sistem. Bu sistemle yapmak istediğim şeyleri yapabilir miyim ? ( yapmak istediklerim: minecraft, pubg mobil, stranded deep, raft tarzı oyunlar oynamak ; internette takılmak, youtube’dan video-film izlemek)
Arkadaşlar şuan kullandığım sistemde google chrome tıklıyorum 2 dk sonra açılıyor, youtube zaten izletmiyor. Benim bu sistemden istediğim chrome’a bastığım gibi açılması.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. ☺️

Sistemin parçalarının fotoğraflarını koyuyorum:
D950A7DE-8BB7-4AED-9DD1-DF24B74BDBE7.png
DCAE8B98-DCF6-4995-8005-84A0CAE4659C.png
13DC8036-4AAB-41AD-A289-2C20E302DCE5.png

Kanka SSD nerde?

Overclock yapmayı biliyormusun?

psu kaliteli değil anakart b450m serisinden alınabilir ve hdd yerine ssd alabilirsin

Abdullah abi bugün 3000tl fiyat performans sistem çıkaracak diyorlar

Arkadaşlar ben kendim izlediğim videolar ve öğrendiğim bilgiler sonucunda Hepsiburada’dan bir sistem topladım. Ekran kartsız fiyat performans bir sistem. Bu sistemle yapmak istediğim şeyleri yapabilir miyim ? ( yapmak istediklerim: minecraft, PUBG mobil, stranded deep, raft tarzı oyunlar oynamak ; internette takılmak, youtube’dan video-film izlemek)
Arkadaşlar şuan kullandığım sistemde google chrome tıklıyorum 2 dk sonra açılıyor, youtube zaten izletmiyor. Benim bu sistemden istediğim chrome’a bastığım gibi açılması.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim. ☺️

Sistemin parçalarının fotoğraflarını koyuyorum:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ak akçeden bak rami 16 yap çift slot m2 ssd al ankartı yükselt

Anakartın 3200mhz için overclock istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B450 al

Abdullah abi bugün 3000tl fiyat performans sistem çıkaracak diyorlar
Bekle onu bence

M2 değilde sata ssd alabilirsin

Bugün mü iyimiş tam denk gelmiş ozaman

Bu dediğiniz sistem kaç TL olur m2 ssd falan koyunca fiyat ne kadar yükselir
hdd çıkarıcaksınız m2 ssd takıcaksınız aynı model ramden alıcaksınız 400 tl civarı artar bide anakartı 100 tl yükselçeksiniz psu da değiştirin forumdaki arkadaşlar yardımcı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,353
Üyeler
185,259
Son üye
maxxxellass
Geri