Neler Yeni

Yardım F/p telefon önerebilir misiniz..? 4-5k

JackieTR

80+ Bronze
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar. 20 yıldır pek tel hayranı değilim elime geçen teller bile ya 2 el aileden birinden kalmadır ya da başka aile dostundan aldığım teldir.

Bir telefona 10k vermek istemiyorum genel anlamda pek kullanmuyorum. "Bilindik uygulamaları açacak instagram, whatsapp kısacası oyun hariç uygulamalar için. Bunun yanı sıra hafıza 128gb olursa güzel olur."

En çok istediğim durum ise telefonun arka planda uygulamaların açık kalmasını istiyorum.

Örneğin : Banka uygulamasını açtım sms geldi ona gidip bakıp geri bankaya geldiğimde tekrar giriş yapan telefonlar tercihim değil. Annemin huawei 2018 modelin de bunu yapıyor hatalı mı bilmiyorum çok sinir edici bir durum. Bu yüzden eliniz de böyle düşük bütçeli kullandığınız tel önere bilir misiniz..?

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.el s10- s10 plus alabilirsiniz
2.el bende düşündüm hocam lakin bataryası bitik olma durumu oluyor. Şimdi 2 el sorun olursa karşı taraf ile çözüm zor. Sıfır almak daha iyi ya da alırsam 2 el dükkan sabit mağazadan almak iyi olur.

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Celal Smyrna
2.el bende düşündüm hocam lakin bataryası bitik olma durumu oluyor. Şimdi 2 el sorun olursa karşı taraf ile çözüm zor. Sıfır almak daha iyi ya da alırsam 2 el dükkan sabit mağazadan almak iyi olur.
5.5kya fena değil.

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5.5kya fena değil.
Vallaha hocam telden çok anlamam beklentim de çok fazla yok sadece bilindik uygulamaları açsın yeterli o yüzden önerdiğiniz de olabilir..

Üstte ki öneren arkadaşın da önerdiği tel de olabilir. Sadece Ram olayı bir tık düşük şarj 4500 mah biraz araştırıp bakicam https://www.epey.com/akilli-telefonlar/zte-blade-v40-design.html

Zaten Telefondan beklentim 2 özellik dediğim gibi cart curt uygulamaları açsın her halta donmasın.. 2 ci olarakta misal banka uygulamasına girince sms girip çıktığımda anında kapanmasın. Bazı tel modellerinde arkadaki açık kalan uygulamaları direk kapatıyor o yüzden cidden uyuz eden durum.

Top Bottom