Merhaba 1 tb istiyorsan yokSelam, bütçem 1000 ile 2000 arası, okuma hızı 2500, 3000 mb arası yazma hızı 2000, 2500 arası pcl e 3.0 m2 bir ssd önerebilir misiniz?.
500, 512 yeterliMerhaba 1 tb istiyorsan yok
Yemin et1tb için o bütçe evet biraz az kalıyor
memleket diyarbakır mı500, 512 yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yemin et
Garantisiz sıfır 1 tb twinmos satıyorum ben , sana 2bine gelir. 512gb için garantili bakıyorsan500, 512 yeterli
He valla nerden anladınmemleket diyarbakır mı)
2. Elden miGarantisiz sıfır 1 tb twinmos satıyorum ben , sana 2bine gelir. 512gb için garantili bakıyorsan
burdan bütçerne göre alabilirsin
çok zor olmadı hewalHe valla nerden anladın
2. Elden mi
Sattığının özellikleri neGarantisiz sıfır 1 tb twinmos satıyorum ben , sana 2bine gelir. 512gb için garantili bakıyorsan
burdan bütçerne göre alabilirsin
Ben yurtdışından alıyorum. Fazlasını satıyorum. Çok almıyorum 3 5 tane oluyor elimde. Sıfır kapalı kutu zaten. Kendim de kullanıyorum iş görüyor. Sata da varHe valla nerden anladın
2. Elden mi
Sattığının özellikleri ne
Okuma yazma hızı kaç bide dram mi hmb miBen yurtdışından alıyorum. Fazlasını satıyorum. Çok almıyorum 3 5 tane oluyor elimde. Sıfır kapalı kutu zaten. Kendim de kullanıyorum iş görüyor. Sata da var
O kadar bilgim yok ama sata olanı 2ci boş alan olarak kullanıyorum güzel. M2 sini de taşınabilir kutu ile kullanıyorum. Arka resimde yazıyor hzıları özellikleri. Yukarda garantili link attım. Onda hmb var.Okuma yazma hızı kaç bide dram mi hmb mi