MercedesW210
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Tadı hafif olan F/P vodka var mı? Tat zorunlu değil sadece F/P olup da zehir etmesin.
Enerji icicegi disinda karıştıracağız ama istanblue dan emin değilim hızlı sarhos eder mi markadan markaya veya kusturma olur mide bulantısı yapar mı markadan markaya istanblue bir kez içtim 2,3 bardak ama yarın 70lik almayı düşünüyoruz 3 kişi birde cin denedim gilbeys birde absolut var suan elimde onunda alkolu uçmuş biraz.İstanblue al geç sek votka mı içilir abi rus muyuz biz
Kötü mü yer silme suyu diyorlardı kötülüyorlardı absolut alsam 50cl farkeder miSmirnoff dene.
Absolut daha kötü, smirnoff deneyebilirsin.Kötü mü yer silme suyu diyorlardı kötülüyorlardı absolut alsam 50cl farkeder mi
Kötü mü yer silme suyu diyorlardı kötülüyorlardı absolut alsam 50cl farkeder mi
1,2 arkadaş sevmiyor kralEn güzeli viski, güzel bi ballantines al
Şahsen tercihim odur sek çünkü vodkada sek alışamadım ama onlarda viskiy hem sek hem karıştırılmış sevmiyorlar dertler başımızaEn güzeli viski, güzel bi ballantines al
2 kere içtim içmez olaydım normalde 6-7 sek viski içerim 3 bardak vodkadan sonrası çok kötüydü ama absolute daha iyi gelmişti banaGilbeys e ne dersiniz hem Gin olan Hem Vodka