F

O da uğraşacak bir şey arıyor herhalde. Duymamazlıktan gel geç.

Ben hocaya futsalda hakkımızı yedi diye sövmüştüm, diğer hoca duymuş. Gitmiş hemen hocaya yetiştirmiş işte hoca çağırdı neden küfrettin diye dedim böyle böyle. Hoca dedi haklısın sonra çıkışta çay içtik barıştık. Özet: Hocaya sövdüysen özür mahiyetinde çay içmeyi teklif et

Kardeşim, Din hocası "bu çocuk bana .... dedi" dese bile sence senin savunmanı almadan sana ceza mı kesecekler? Yok öyle bir dünya.
Disiplin soruşturması açılması için öğretmenin şikayeti, senin de ifaden alınır ve ifadenin altına imza atmanı isterler. İfadeni okumadan kesinlikle o kağıdın altına imzanı atmayacaksın. Sana zorla attıramazlar, attırmaya çalışırlarsa imza atmıyorsun ve bu sefer sana mobbing uyguladıkları için sen şikayetçi oluyorsun. Gerçekten ettiysen bile etmedim de. Siciline işlerse o beladan kurtulman kolay olmuyor.

Ben müdürün dedikodusunu yaparken müdüre yakalandım. Bişey olmadı.

Ben hocaya futsalda hakkımızı yedi diye sövmüştüm, diğer hoca duymuş. Gitmiş hemen hocaya yetiştirmiş işte hoca çağırdı neden küfrettin diye dedim böyle böyle. Hoca dedi haklısın sonra çıkışta çay içtik barıştık. Özet: Hocaya sövdüysen özür mahiyetinde çay içmeyi teklif et
Akrabalık bağın var mı

Geri