ÖmerFaruk45
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 305
Mercedesin f1 de yeri nasıl ben çok f1 le bilgili değilimde ?
Bende F1 tuşu zannettimMercedesin f1 de yeri nasıl ben çok f1 le bilgili değilimde ?
Mercedesin F1 de yeri şuan hamilton sayesinde iyi bir yerde fakat artık bıktırdı valla sürekli pole sürekli 1.lik yeter HamiltonMercedesin f1 de yeri nasıl ben çok f1 le bilgili değilimde ?
ben deBende F1 tuşu zannettim
En iyi takım şuan mercedesMercedesin f1 de yeri nasıl ben çok f1 le bilgili değilimde ?
hamilton baktımda az önce ferrariye geçecek yazıyorduMercedesin F1 de yeri şuan hamilton sayesinde iyi bir yerde fakat artık bıktırdı valla sürekli pole sürekli 1.lik yeter Hamilton
sıkıcılar derken ne kastındaEn iyi takım şuan mercedes
çok iyi 2 sürücüsü var
en iyi motora sahip
bütün takımlar onlar ne yaparsa aynı tasarımı yapıyor
f1 i domine etmiş durumdalar
sıkıcılar ama heyecan duygusu öldü sporda
Ferrariyemi geçicekmiş nE yalan haber büyük ihtimalhamilton baktımda az önce ferrariye geçecek yazıyordu
Post automatically merged:
sıkıcılar derken ne kastında
öyle bir şey olamaz tabi kariyerini bitirmek istiyosa geçebilir :dFerrariyemi geçicekmiş nE yalan haber büyük ihtimal
Sıkıcılar derken sürekli mercedes kazandığı için artık ne olacağı belli o yüzden bi heyecanı kalmadıhamilton baktımda az önce ferrariye geçecek yazıyordu
mesela artık hiç sıralama turlarını izlemiyorum çünkü biliyorumki ya hamilton yada hamilton 1.cihamilton baktımda az önce ferrariye geçecek yazıyordu
Mercedes şu anda en hızlı aracMercedesin f1 de yeri nasıl ben çok f1 le bilgili değilimde ?
hamilton çok iyi bir sürücü ama unutmayalım babam yüzünden izliyorum mercedes takımı hep ilk 3 teMercedesin F1 de yeri şuan hamilton sayesinde iyi bir yerde fakat artık bıktırdı valla sürekli pole sürekli 1.lik yeter Hamilton