F310 ve F710 arasındaki fark nedir?

YigitE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
246
F310 ve F710 arasında 175TL fiyat farkı var sizce değer mi, F710'un F310'dan fazlası nedir?

titreşim özelliği var bide ama önermem 2 sinide almanı çok el yoruyorlar bende bugün 2. el 8.nesil xbox gamepad aldım 800tl gibi bir fiyata
2.el sıkıntı çıkartır diye bakmıyorum ne olur ne olmaz her satıcı güvenilir olamayabilir

f310 da titreşim motoru bulunmazken 710 da bulunur. f310 kabloluyken f710 kablosuz çalışır

f310 aldım 5 saat falan kullandım aylardır raflarda duruyore
gamepadlerle pek aram yok iyi gibiydi ama ergonomik değil bence

f310 aldım 5 saat falan kullandım aylardır raflarda duruyore
gamepadlerle pek aram yok iyi gibiydi ama ergonomik değil bence
alışma süreci uzun sürüyor. Eğer alışırsan eline tam oturduğunu anlayacaksın :D

F710 kablosuz ve titreşimliyken F310 kablolu ve titreşimsizdir. Ben bir süre F710 kullandım güzel sayılabilir ancak eksileri de mevcut. Gamepadi kullandığım dönemde kasam masanın altındaydı. Ellerimi masanın üstüne koyup oynamaya çalıştığımda ara sıra bağlantı kopuyordu, yani alıcısı o kadar güçlü değil. Kasayı masanın üstünde kullanıyorsan muhtemelen böyle bir sorun yaşamazsın. Onun dışında R2-L2 tuşları bana fazla sert geldi. 1 saatten sonra parmaklarımı ağrıtıyordu. Bunlar dışında pek bir sıkıntısı yok denebilir.

F710 ağır, malzeme kalitesi daha iyi. F310 hafif ve pil derdi vs yok F310 aldım mutluyum malzeme kalitesi beklentimin üstünde cikti.

F710 kablosuz ve titreşimliyken F310 kablolu ve titreşimsizdir. Ben bir süre F710 kullandım güzel sayılabilir ancak eksileri de mevcut. Gamepadi kullandığım dönemde kasam masanın altındaydı. Ellerimi masanın üstüne koyup oynamaya çalıştığımda ara sıra bağlantı kopuyordu, yani alıcısı o kadar güçlü değil. Kasayı masanın üstünde kullanıyorsan muhtemelen böyle bir sorun yaşamazsın. Onun dışında R2-L2 tuşları bana fazla sert geldi. 1 saatten sonra parmaklarımı ağrıtıyordu. Bunlar dışında pek bir sıkıntısı yok denebilir.
Çekmeme durumu için uzatma kablosunu kullanabilir. Onu da söyleyeyim dedim kutunun içinden çıkıyor alacak arkadaş belki bilmiyordur.

Geri