vettunivezzeytuni
80+ Bronze
Arkadaşlar 300 lira iken alamayan tayfadanım. Ne zaman girer şu kol indirime bir fikriniz var mı?
Daha önceden kullanmadıysan alma derim.Yıllardır kullanıyorum logitechin en berbat ürünlerinden.Kendi kendine hareket etme sorunu var(Belki yıllardır kullandığımdan dolayı oluyordur).Ve aşırı kaba elin büyük değilse elin ağrır.Arkadaşlar 300 lira iken alamayan tayfadanım. Ne zaman girer şu kol indirime bir fikriniz var mı?
Yillaridir kullaniyorum o fiyat bandindaki en iyi gamepad eliniz falan da agrimaz ve kendi kendine haraket etme sorunu da yok arkadasa sorunlu urun denk gelmis 4 5 sene rahat goturecek bir gamepadDaha önceden kullanmadıysan alma derim.Yıllardır kullanıyorum logitechin en berbat ürünlerinden.Kendi kendine hareket etme sorunu var(Belki yıllardır kullandığımdan dolayı oluyordur).Ve aşırı kaba elin büyük değilse elin ağrır.
O sizin kullanımınızdan kaynaklı bir sorundur büyük ihtimalle. Ben 1 yılı aşkındır kullanıyorum, gayet temiz ve dikkatli kullandım. Aşırı yüklenmedim ürüne. Ve hala sorunsuz çalışıyor.Daha önceden kullanmadıysan alma derim.Yıllardır kullanıyorum logitechin en berbat ürünlerinden.Kendi kendine hareket etme sorunu var(Belki yıllardır kullandığımdan dolayı oluyordur).Ve aşırı kaba elin büyük değilse elin ağrır.
Hocam hareket olayı benden dolayı kaynaklanıyorr sanırım ama sizde farketmişsinizdirki çok kaba bir gamepad.Ps4 kollarıyla kıyaslarsak çok büyük kalıyor.Yillaridir kullaniyorum o fiyat bandindaki en iyi gamepad eliniz falan da agrimaz ve kendi kendine haraket etme sorunu da yok arkadasa sorunlu urun denk gelmis 4 5 sene rahat goturecek bir gamepad
Cok kaba bir gamepad oldugu kisiden kisiye gore degisir ben seviyorum bu tasarimi gamepad in performans tarafinda veya ele oturusunda bir sıkinti yok o fiyat bandina da alabilecegi daha iyi bir gamepad yokHocam hareket olayı benden dolayı kaynaklanıyorr sanırım ama sizde farketmişsinizdirki çok kaba bir gamepad.Ps4 kollarıyla kıyaslarsak çok büyük kalıyor.
Karne zamanı girebilir.Arkadaşlar 300 lira iken alamayan tayfadanım. Ne zaman girer şu kol indirime bir fikriniz var mı?