Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
270'e sıfır x360 kolu mu 350'ye tertemiz 2. El F710 mu?
F710'da kopma sıkıntıları var, bir türlüde çözemiyorsun. Kablolu olursa F310, Sıfır XBOX 360 kolunun orjinal olduğuna emin miyiz?270'e sıfır x360 kolu mu 350'ye tertemiz 2. El F710 mu?
360 sıfır değildir yüksek ihtimal f710 almalısın bence
F710'da kopma sıkıntıları var, bir türlüde çözemiyorsun. Kablolu olursa F310, Sıfır XBOX 360 kolunun orjinal olduğuna emin miyiz?
Orjinal olacağını düşünmüyorum, F310 da titreşim olayı F710'a göre daha kötü diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum?Microsoft Xbox 360 Pc Wired Kablolu Oyun Kolu Joystick Fiyatları ve Özellikleri
Microsoft Xbox 360 Pc Wired Kablolu Oyun Kolu Joystick en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
F310'da titreşim yok
Evet titreşim yokmuş, F710'a bakabilirsiniz ama sinir edicek sizi. Yeniden başlatınca Driver'ı yeniden kurmanız gerekecek,kopma problemleri sizi deli edicek tercih sizin.Ben F310'da titreşim komple yok biliyorum
Kopma sorununu bir tek sizden duydumEvet titreşim yokmuş, F710'a bakabilirsiniz ama sinir edicek sizi. Yeniden başlatınca Driver'ı yeniden kurmanız gerekecek,kopma problemleri sizi deli edicek tercih sizin.
Kullandığım bluetooth cihazlarda kopmalar oluyordu kurcalamam sonucu sebebinin wifi olduğunu anladım wifiyi kapatınca iki cihazda da kopmalar gitti veri de bir sıkıntı olmuyor ya benim telefonumda sıkıntı var wifi açınca kopma oluyor yada wifi bluetooth u etkiliyor kısacası wifi sinyalleri etkiliyor sanırımF710'da kopma sıkıntıları var, bir türlüde çözemiyorsun. Kablolu olursa F310, Sıfır XBOX 360 kolunun orjinal olduğuna emin miyiz?
Kendim kullanıyorum hocam, arada kopma yaşatıyor. RDR2 oynuyorum mesela bir kaç saniyede kopuyor. Laptop'ta yeniden başlatınca Driver'ı yeniden kurmak gerekiyor felan anlamadım gitti.Kopma sorununu bir tek sizden duydum
Kendim kullanıyorum hocam, arada kopma yaşatıyor. RDR2 oynuyorum mesela bir kaç saniyede kopuyor. Laptop'ta yeniden başlatınca Driver'ı yeniden kurmak gerekiyor felan anlamadım gitti.
Bluetooth kulaklık kullanıyorum hiç kopma yaşamadım sıkıntı olur mu?Kullandığım bluetooth cihazlarda kopmalar oluyordu kurcalamam sonucu sebebinin wifi olduğunu anladım wifiyi kapatınca iki cihazda da kopmalar gitti veri de bir sıkıntı olmuyor ya benim telefonumda sıkıntı var wifi açınca kopma oluyor yada wifi bluetooth u etkiliyor
Bir sorun yapacağını sanmıyorum, zaten kendi adaptörü ile kullanıyorsun F710'u. Uzatma kablosu ile kullanıyorum şu an nadiren olsada kopma yapıyor oyun zevkim ekşiyor tabi.Bluetooth kulaklık kullanıyorum hiç kopma yaşamadım sıkıntı olur mu?
Call of Duty battlefield gibi fps oyunlarında analog hassasiyet olayı iyi mi? Bende snopy rampage sg-r218 pek iyi değilBir sorun yapacağını sanmıyorum, zaten kendi adaptörü ile kullanıyorsun F710'u. Uzatma kablosu ile kullanıyorum şu an nadiren olsada kopma yapıyor oyun zevkim ekşiyor tabi.