Neler Yeni

Facebook Hesabım başka bir hesabı yönetiyor.

Equae242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Aslan
Merhaba arkadaşlar
Facebook hesabıma giriş yapabiliyorum.Fakat galiba Çinli birisinin hesabı bende gözüküyor.O hesaptan birtürlü çıkış yapamıyorum.Birtane instagram hesabı ile aşağıda fotoğrafı olan facebook hesabı bağlıydı.O bağlantıyı kopardım fakat ne olursa olsun hesabımdan bu hesabı çıkartamıyorum.Her iki hesabada erişimim ve yetkim var.Hesabın şifresini değiştirdim.iki aşamalı kimlik doğrulaması,telefon numarası doğrulaması açık.Hesaplar merkezinde ise bu hesap gözükmüyor.Lütfen yardımcı olun,hesapta değerli oyun hesaplarım var.
1740220714240.png
1740220789757.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesabımın şifresini değiştirdim yönettiğim hesabın şifresini bilmiyorum.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba arkadaşlar
Facebook hesabıma giriş yapabiliyorum.Fakat galiba Çinli birisinin hesabı bende gözüküyor.O hesaptan birtürlü çıkış yapamıyorum.Birtane instagram hesabı ile aşağıda fotoğrafı olan facebook hesabı bağlıydı.O bağlantıyı kopardım fakat ne olursa olsun hesabımdan bu hesabı çıkartamıyorum.Her iki hesabada erişimim ve yetkim var.Hesabın şifresini değiştirdim.iki aşamalı kimlik doğrulaması,telefon numarası doğrulaması açık.Hesaplar merkezinde ise bu hesap gözükmüyor.Lütfen yardımcı olun,hesapta değerli oyun hesaplarım var.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hesabımın şifresini değiştirdim yönettiğim hesabın şifresini bilmiyorum.
Hesap çalındı mı acaba durduk yere olmaz çünkü şifrenizi uzun yapın lunizzin taktiğini deneyin şifreniz kırılması zor olur böylece

Equae242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesap çalındı mı acaba durduk yere olmaz çünkü şifrenizi uzun yapın lunizzin taktiğini deneyin şifreniz kırılması zor olur böylece
Hocam hesabın şifresini değiştirdim.Kimlik doğrulama var fakat yönettiğim hesaptan çıkış yapma tuşu yok bu nasıl iştir?

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Alperen Yılmaz
Hocam hesabın şifresini değiştirdim.Kimlik doğrulama var fakat yönettiğim hesaptan çıkış yapma tuşu yok bu nasıl iştir?
Bende bilmiyorum facebooku sadece gruplara girmek için kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,940
Üyeler
168,542
Son üye
Bes1ktaslı
Top Bottom