görevleri yapmak mantıklımı görev için alsamGüvenilir fakat premium alınır mı orasını bilemiyorum. Hemen karar verme. Bu konuda bilgili olanların yorumu al.
hocam siz daha once faceit oynadınız mı veya su an oynuyor musunuz görevleri zor muAlınır güvenilir. Zevk meselesi hocam paranız varsa alınır sarıyor
Çokça vakit istiyor günde ortalama 4-5 saat ister.hocam siz daha once faceit oynadınız mı veya su an oynuyor musunuz görevleri zor mu
su sıralar vaktım bol oynayabilirim sizce değer mi 60 tl verip kasmayaÇokça vakit istiyor günde ortalama 4-5 saat ister.
60 tl döner parası hocam alınır güvenilir bi ton kişi oynuyo alıyo hilede yokmuş fazla güzel sarar.su sıralar vaktım bol oynayabilirim sizce değer mi 60 TL verip kasmaya
değersu sıralar vaktım bol oynayabilirim sizce değer mi 60 TL verip kasmaya
knk parasından degilim daha once hiç alısveris yapmadım kart benim degil abimin kartı o yuzden tedirginim biraz60 TL döner parası hocam alınır güvenilir bi ton kişi oynuyo alıyo hilede yokmuş fazla güzel sarar.
sanal kart oluştur mobil bankacılıktan 60 tl limit belirle o şekilde al.knk parasından degilim daha once hiç alısveris yapmadım kart benim degil abimin kartı o yuzden tedirginim biraz
sanal kart ile alırsan bir şey olmazknk parasından degilim daha once hiç alısveris yapmadım kart benim degil abimin kartı o yuzden tedirginim biraz