Cs2 Faceit Ping Sorunu

Reaksiyon skoru
36
Merhaba. Bildiğiniz gibi FACEIT'te ülke seçme durumlarından dolayı biraz sıkıntı yaşıyoruz, ülkemizde yüksek ping sorunları mevcut. ExitLag programını duydum ve CS2 için denemelik aldım. Pingim 60-70'lerden 25-30'lara düştü. Bunu henüz FACEIT için denemedim. FACEIT kullansam herhangi bir yasaklanma (ban) riski ya da zararı olur mu bilmiyorum. Bilgili arkadaşlar konuya dahil olup yardımcı olursa sevinirim.

not: suan aktif olarak exitlag deniyorum yavaş yavaş olayı cözdüm ama faceit de mi secicem cs2 mi secicem onu tam anlayamadım

Faceit oynayan biri olarak ilk kez görüyorum bu yaptığını yorum yapmak isterdim maalesef ama faceit yöneticisi ışık yaktı gibi bakalım tr sunucusu için bakalım.

Faceit oynayan biri olarak ilk kez görüyorum bu yaptığını yorum yapmak isterdim maalesef ama faceit yöneticisi ışık yaktı gibi bakalım tr sunucusu için bakalım.
ondan haberim var hocam takip ediyorum ama belli değil iste o zamana kadar da en düşük pingi almaya çalışıyorum

ondan haberim var hocam takip ediyorum ama belli değil iste o zamana kadar da en düşük pingi almaya çalışıyorum
Yani çok gerek yok bence hocam ben 65 falan alıyorum 15 alan adam 20 vuruyorsa ben 30 vurabiliyorum çok etkilemiyor beni öyle bir etki de göremedim bu zamana kadar

Noping denemiştim
memnun kaldınız mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani çok gerek yok bence hocam ben 65 falan alıyorum 15 alan adam 20 vuruyorsa ben 30 vurabiliyorum çok etkilemiyor beni öyle bir etki de göremedim bu zamana kadar
hocam bi deneyin dediğimi anlicaksiniz cs 500 fps oynuyorum 65 ping alinca biraz sıkıcı oluyor durum 40 lara indirdigim zaman mermi dümdüz gidiyor 10-20 pingi düşünemiyorum bile adamlar 7 pingi bile yaristiriyor

Geri