Neler Yeni

Faceit Hesabımın Mail Adresine Erişemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Bayam
Herkese merhabalar faceit hesabıma girmek istiyorum mail ve şifrem doğru fakat hesaba giriş yapabilmek için mailime bir kod gönderiyor. Dolayısıyla mail adresime de ne yapsam giremedim 2012 de yılında açtığım bir maildi ve şifresini hatırlamıyorum hiç bir şekilde kurtarma maili vesaire de yok. Outlook ile iletişime geçtim ve ne yaptıysam yetersiz bilgi nedeniyle hesabımı geri alamadım. Şimdi sorum şu faceit hesabımın mail adresini değiştirmek zorundayım bunun için faceit desteğe ticket attım yaklaşık 5-6 defa ilk ticketimin üzerinden 4 ay gibi bir süre geçti hiç bir şekilde bir dönüş yapılmadı. Yeni steam hesabı açıp yeni hesap açmak istemiyorum. Faceit hesabımı destek yardımı ile sildirip tekrar yeni hesap açıp steam hesabıma bağlayabilir miyim teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Alp
Yakın zamanda faceite steam ile giriş yapma gelecek onun yayınlanma zamanını bir araştır bide düzgün olayı anlattığın bir mail gönderirsen yardımcı oluyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen
steam ile giriş yapılıyor belki girer dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Bayam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faceite zaten steam ile giriş yapma gelmiş fakat girişten sonra tekrar mail ve şifre istiyor giriyorum mailime kod gönderiyor ve giriş yapamıyorum.
Ticket ilk başta Türkçe gönderdim sonra İngilizce olacak şekilde detaylı ve fotoğraflı anlattım. İşin garip kısmı ne bir ticket numarası var ne başka bir şey kontrol de edemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

steam ile giriş yapılıyor belki girer dene
Malesef mail ve şifre istiyor her türlü

Top Bottom