Neler Yeni

Faceit vs CS:GO

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
aramızdaki samimiyete dayanarak 6 olsun.
biz onu 10a yuvarlayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka bir yana final olarak ne yapayım? Bence seçkin alayım CS:GO kasayım. Global olayım,ondan sonra profesyonellik düşünürsem faceit geçerim. Peki faceit paralı mı?

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,455
İsim
Emir Bayram
biz onu 10a yuvarlayalım.

Şaka bir yana final olarak ne yapayım? Bence seçkin alayım CS:GO kasayım. Global olayım,ondan sonra profesyonellik düşünürsem faceit geçerim. Peki faceit paralı mı?
csgo al türklerle gırgır şamata kendini kasmadan oyna zevk al ben öyle yapıyorum.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
MM'de global olman hiçbir şey ifade etmiyor. Azıcık adam vuruyorsan, acızık da şanslıysan zaten olabilirsin. Global olup daha sesi algılamayan, oyun bilgisi 0 olan adamlar yığınla var.

Faceit ile karşılaştırmak bu nedenle çok doğru olmazki 2.5k-3k elo arasındaki bir oyuncu olarak, mm'de global rankını görmedim çok da önemli değil zaten oynamıyorum çünkü. Bu tarz oyunlarda şans olmazsa olmazın, yoksa benim gibi 1ayda -800 elo yedikten sonra 8-9 arasında sıkışıp kalırsın, sonra mental bom. Gelen 10 lvl ve 2500 elo adamları görüyorum adam daha smoke atmasını, gelen adamın sesini bile ayırt edemiyor. Yani şansın varsa iyi takıma düşersen çıkarsın yoksa kaybedersin.

Başlayacaksan;
Bu ikisi lazım olur. Gelen takım hakkında blgin olur diğerinde de, smurf veya chat info yapan adam olursa banlatırsın. Smurf ban yedikten sonra oyunu kaybettiysen elon geri gelir.

Bu sistemin iyi çalıştığını söylemek lazım.

1681046164020.png

ErenMaiky

80+ Silver
arkadaşlar faceit giricektim maça tam girerken. set controller to disabled and reconnect bu hatayı alıyorum. nojoy fln denedim olmadı, sildim olmadı

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
CSGO'nun matchmaking sistemi Faceit'in yanından bile geçemez. CSGO'nun global'i Faceit'in 3 4 leveline tekabul ediyor dersem yalan olmaz.
Ben her CSGO oyuncusunun kendini geliştirmesi için Faceit oynaması gerektiğini düşünüyorum.
FPS düşürür mü mevzusuna gelirsek anticheat sisteminden ötürü az da olsa FPS kaybına yol açabilir.
faceit premium alınır mı peki ?

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,948
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Faceit'te 128 Tick sunucularda oynayacağından dolayı kötü bir sisteme sahipsen daha fazla zorlanabilir cihazın, aklında bulunsun.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar çok uzun zamandır CS oynuyorum ve FACEIT'e bir türlü başlamak nasip olmadı, (Valorant oyuncusuyum). Ve Premium alıp CS başlama fikri geldi aklıma. Sizce FACEIT mi oynamalıyım yoksa Premium alıp normal CS mi? Bir de hangisi daha yüksek FPS verir, hani face it FPS düşürür mü? Toparlamak gerekirse FACEIT nedir oynanmalı mıdır?
Pre al reis cs 2 geliyor

jımalya

80+ Bronze
yeni baslayacaksan normal mm gir faceit oynayamazsin cs saf aim oyunu oldugu icin faceitte min 1k saati olan adam gelir hs yemekten altf4 cekersin

Top Bottom