FaceTime “Etkinleştirme bekleniyor” sorunu

Akiran

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,846
FaceTime uygulamasını “Etkinleştirme bekleniyor” yazmasından dolayı kullanamıyorum. Telefonu yeniden başlatma gibi birçok yöntemi denedim fakat fayda etmedi.

facetime kapatıp tekrar açmayı denediniz mi

Facetime'ı tekrar kapatıp açmayı denedin mi?

hocam şöyle bir şey diyeceğim imessage ve facetime kapatıp telefonu tekrardan başlatın sonra 2 uygulamayı açın imessage ile ilgili bildirim gelebilir ona hayır deyip deneyebilir misin

FaceTime uygulamasını “Etkinleştirme bekleniyor” yazmasından dolayı kullanamıyorum. Telefonu yeniden başlatma gibi birçok yöntemi denedim fakat fayda etmedi.
Kullandığınız operatör Turkcell mi ? muhtemel yurt dışı mesaj atmanız engelli olduğundan mesajınız iletilmiyor operatör sağlayıcınızla ilgili bu soruna bakın düzelecektir.

Kullandığınız operatör Turkcell mi ? muhtemel yurt dışı mesaj atmanız engelli olduğundan mesajınız iletilmiyor operatör sağlayıcınızla ilgili bu soruna bakın düzelecektir.
Dijital Operatör uygulaması üzerinden fatura geçmişime baktığımda 1 TL tutarında bir yurt dışı SMS i gönderilmiş fakat FaceTime halen etkinleşmedi.

Dijital Operatör uygulaması üzerinden fatura geçmişime baktığımda 1 TL tutarında bir yurt dışı SMS i gönderilmiş fakat FaceTime halen etkinleşmedi.
Turkcell'de bu sorunu sürekli yaşıyordum. imessage muhtemel aktif şuan facetime çalışmıyordur şuan elimde apple cihaz olmadığından tarif edemiyorum fakat operatör kaynaklı bir sorun ve %95 turkcellde o sıkıntı oluyor.

Turkcell'de bu sorunu sürekli yaşıyordum. imessage muhtemel aktif şuan facetime çalışmıyordur şuan elimde apple cihaz olmadığından tarif edemiyorum fakat operatör kaynaklı bir sorun ve %95 turkcellde o sıkıntı oluyor.
Faturalı Turkcell hattım üzerinden bir türlü etkinleştirme sağlayamadım. DonanımHaber gibi birçok forumda da Turkcell'de bu sorunu yaşayan kişiler var. FaceTime'ın ayarlarına giderek oturumu iCloud üzerinden açtım ve iMessage'ı devre dışı bıraktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,651
Üyeler
187,076
Son üye
Emrullahblgc
Geri