Neler Yeni

FAKE PS5 Kolu (T28) PS4 VE PC için Gamepad

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Furkan Görür

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

99723

80+ Silver

NightRose

80+ Bronze
o kol çok çabuk bozuluyor bu arada 10 yılık bu kola bu fiyatı verenler içi sızlamıyorsa versinler usb ile bağlanıyor kol tarih öncesi bu kol ile o kolu kıyaslamanız bile saçma.
kardeşim kablosuz kol neyin usbsinden bahsediyorsun senin dediğin f310

99723

80+ Silver
Görünüşünü beğenmiyorum ya bunun
Ya kol fi tarihinden kalma gelmişler bana bilgi vermeye çalışıyorlar adam 8. nesil düz pilli kol daha iyi dedi uğraşamam yorum bile yazmak saçma attığım videoyu bile izlememiş izlese kendisinin de fikri değişecek.

Son düzenleme:

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
o kol çok çabuk bozuluyor bu arada 10 yılık bu kola bu fiyatı verenler içi sızlamıyorsa versinler usb ile bağlanıyor kol tarih öncesi bu kol ile o kolu kıyaslamanız bile saçma.
F710 mu usb ile bağlanıyor diyorsun? Şu an piyasadaki en stabil pc kolu bu ürün olabilir. Binlerce yorum okudum onlarca inceleme izleyerek bunu sipariş ettim.

NightRose

80+ Bronze
Ya kol fi tarhinden gelmişler bana bilgi yarışında bulunuyor adam 8. nesil düz pilli kol daha iyi dedi uğraşamam yorum bile yazmak saçma attığım videoyu bile izlememiş konuşuyor.
8.nesil xbox kolu senin attığın çöpten daha iyi evet. sen imitasyon çakma dandik kollarla devam et :kekw:

yusuftheayay

80+ Bronze
knk bende arıyorum da benim bilgisayarda Bluetooth yok onu nasıl Bluetooth yapabilirim şu Bluetooth Dongle 5.0 Bluetooth alsam çalışır mı bide bu gamepad tak çalıştır mı bi program yüklememe gerek varmı ?
Kablolu olarak trsut GXT540 var 250 TL'ye ona bi bak istersen aldım ben kargoda

99723

80+ Silver
kardeşim kablosuz kol neyin usbsinden bahsediyorsun senin dediğin f310
USB ile bağlanıyor tarih öncesi kol hiç bir özelliği yok usb ile bağlanmadığını mı iddia ediyorsun şimdi o kol kablosuz usb ile çalışıyor çok çabuk bozuluyor tuşları kronik sorunu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8.nesil xbox kolu senin attığın çöpten daha iyi evet. sen imitasyon çakma dandik kollarla devam et :kekw:
Ya tamam ağlama çöp deyip deyip cahilsin bari sus kardeşim ayn.
Xbox kolu hayatımda gördüğüm en sıradan hiç bir özelliği olamayan düz kol 60 dolar Xbox son nesil kolu bu benim önerdiğim kol da 40 dolar ya atığım videoyu izlememişsin burada Xbox kolu çok iyi diyor demene gerek yok zaten Xbox kolunu seven adam Xbox kolunu tercih eder benim elimde orijinal kol olmadığı fikrine nereden kapıldın onu da anlamadım PS5 orijinal DualSense kol da var fiyatına göre öneriyorum zaten 500 TL indirim kuponu ile neredeyse beleşe alıyorlar.

NightRose

80+ Bronze
F710 mu usb ile bağlanıyor diyorsun? Şu an piyasadaki en stabil pc kolu bu ürün olabilir. Binlerce yorum okudum onlarca inceleme izleyerek bunu sipariş ettim.
buna laf anlatma boşver.
USB ile bağlanıyor tarih öncesi kol hiç bir özelliği yok usb ile bağlanmadığını mı iddia ediyorsun şimdi o kol kablosuz usb ile çalışıyor çok çabuk bozuluyor tuşları kronik sorunu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya tamam ağlama çöp deyip deyip cahilsin bari sus kardeşim ayn.
kardeş senin usb dediğin bluetooth dongle yukarda adamlara bunu al dediğin varya heh işte o :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,825
Üyeler
164,565
Son üye
tunajn
Top Bottom